20 / 04 / 2024

limak holding 2015 yatırım

limak holding 2015 yatırım

Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Limak İnşaat'tan 764 milyon dolarlık dev anlaşma! 

Kuveyt, havalimanında inşa edilecek yeni terminalin bir kısmını yapması Limak Holding ile 764 milyon dolarlık sözleşmeye imza attı. İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Villaflora Tepeören'de lansman fırsatını kaçırmayın! 120 ay vadeyle ödeme imkanı!

Limak Holding imzasıyla hayata geçirilen Villaflora Tepeören lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacak. Peki, Villaflora Tepeören ne kadar? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nün 'kedi yolu' tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir dün inşaat çalışmaları süren ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. 

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Limak Holding'ten Moscov City’e 100 milyon dolarlık konut projesi!

Limak Holding, Moscov City bölgesinde “JK Headliner" isimli konut projesini hayata geçiriyor. Projede en yükseği 53 katlı 11 bina bulunuyor. Fiyatlar ise 457 bin dolara kadar çıkıyor.

limak holding 2015 yatırım Haberi

limak holding 2015 yatırım

TÜRKİYE’NİN önde gelen gruplarından Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı. Gazetecilere gündeme ve şirketin gelecek planlarına yönelik açıklamalar yapan Bacaksız “Kömür santrali, hidroelektrik santrali ve termal enerjide yeni yatırımlara hazırlanıyoruz. Enerji sektöründe büyümek istiyoruz. Gerekli kaynak ve fonları bulabilirsek 2015’te yeni yatırımlara başlayacağız. Yatırımlarımız kademeli olacak” dedi. Enerjinin yanı sıra turizm sektöründe de büyümek istediklerini dile getiren Bacaksız, 3. Havalimanı Projesi’ne ilişkin yatırımların devam ettiğini kaydetti. Dünyanın en önemli yatırımları arasında gösterilen projede epey yol alındığını bildiren Bacaksız “Altyapı makine siparişleri verildi. Makinelerin üçte biri geldi. Normal sürede biter. Gecikme olmayacak” diye konuştu.


Potansiyel alıcıyız


17 Aralık sürecinin finansal maliyetleri artırdığını...