25 / 04 / 2024

Limak Rusya

Limak Rusya

Limak-Marashstroy, Rusya'da Habarovsk şehri havaalanının yolcu terminali ihalesini kazandı. Havalimanının inşaatı bu ay başlayacak...

Limak Rusya’da yol yapacak!

Limak, Rusya'nın Ufa şehrinde yaklaşık 570 milyon dolar inşaat değeri bulunan otoyol projesine ortak oldu ve Rusya'da yol yapacak.

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak, Rusya’da konut projelerini büyüttü!

Limak Construction, Moskova'nın büyük yatırım projelerinden biri olan Kortros Grubu'nun Headliner projesine yatırımcı firma oldu. 

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Limak, Ufa otoyol inşaatına başlıyor!

Limak'ın Marashstroy ile beraber 2017’de imzaladığı, Rusya Federasyonu’na bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde 33,5 milyar rubelik Ufa Otoyol İnşaatı Pazartesi günü başlıyor.

Çelyabinsk Havaalanı'ndaki yeni terminali Limak inşa edecek!

Rusya'nın Çelyabinks kentindeki havaalanının yeni yolcu terminali ihalesini Limak'ın Rusya'daki bağlı şirketi Limakmaraşstroy'un kazandığı açıklandı. 

Limak-Marashstroy, Rusya Habarovsk Havalimanı'nı yapacak!

Limak-Marashstroy, Rusya'da Habarovsk şehri havaalanının yolcu terminali ihalesini kazandı. Havalimanının inşaatı bu ay başlayacak...

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Limak Rusya’da yol yapacak!

Limak, Rusya'nın Ufa şehrinde yaklaşık 570 milyon dolar inşaat değeri bulunan otoyol projesine ortak oldu ve Rusya'da yol yapacak.

Rusya inşaatta Türk işçi çalıştırabilecek şirketler listesi genişletti!

Rusya Hükümeti, Türk vatandaşlarını işe alabilecek şirketler listesini genişletti. Kararnamede, belirlenen projelerde Türk işçi çalıştırmasına izin verilen şirketlere, Rönenans İnşaat, Gama, Limak, IC İçtaş gibi bazı şirketler de eklendi.

Rostov Havalimanı İnşaatını Limak yapacak!

2018 yılında yapılacak Dünya Kupası Finalleri için Rusya'nın Rostov kentinde yapılacak olan yaklaşık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşaatı işinde idare, Limak İnşaat ve ortağı Marashstroy'u seçti.

Rostov Havalimanı'nı Limak Holding yapacak!

2018 yılında yapılacak Dünya Kupası Finalleri için Rusya'nın Rostov kentinde yapılacak olan yaklaşık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşaatı işini Limak ve Rus ortağı Marashstroy yapacak.

Rostov Havalimanı'nın yapımını Limak İnşaat aldı!

Rusya'da yapılacak yaklaşık 8 milyon yolcu kapasiteli Rostov Havalimanı'nın inşaat işini Rus ortağı Marashstroy ile birlikte Limak İnşaat aldı.

Ant Yapı Rusya'da yapacağı gökdelenle kendi rekorunu kıracak!

Rusya'da 300 metrelik Capital City Moscow Tower projesiyle Avrupa'nın en yüksek gökdelenini yapan Ant Yapı, aynı bölgede yapacağı 330 metrelik projeyle kendi rekorunu kıracak

Limak Rusya Haberi

Limak Rusya

Rusya'daki havalimanı ihalesini Limak aldı. Havaalanı Yönetim Kurulu Başkanı Konstantin Basyuk,Rusya’nın uzak doğusundaki Habarovsk şehri havaalanının yeni yolcu terminali ihalesini Limak-Marashstroy’un kazandığını duyurdu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Basyuk,Limak ile kontratın imzalandığını açıkladı. Basyuk, projenin 5 milyar rubleye (yaklaşık 90 milyon dolar) inşa edileceğini söyledi.

Havalimanının inşaatı 2019 yılının Eylül ayında başlayacak ve 26 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Havalimanının yılda 3 milyon yolcu kapasitesi olacak. 

Limak-Marashstroy Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Karaca, inşaata bu ay başlayacaklarını duyurdu. Limak, Rusya’da daha önce  Rostov Don havaalanını inşa...