26 / 04 / 2024

Limak Turizm otel mi yapacak

Limak Turizm otel mi yapacak

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection'ın daveti üzerine Türk basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi.

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dana Kırchnerova ve Soner Ünveren ortaklığında kuruldu.

Turizm ve otel piyasasının 2021 karnesi!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş, '2021 Yılı ve Sonrası Turizm (Otel) Piyasası Analizi' başlığıyla hazırladığı raporda, Türkiye'nin turizm sektörünü değerlendirdi. 

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kandemir tarafından kuruldu.

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Hüseyin Akdaş tarafından kuruldu.

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Mustafa Selman  Ve Sıraç Altun tarafından  kuruldu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Koronavirüs İtalya'da en çok inşaat sektörünü etkileyecek!

Koronavirüsten kaynaklanan acil durumun en çok inşaat, tekstil sanayisi, turizm, otel ve restoranları etkileyeceği belirtiliyor.

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 83 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gedikli tarafından açıldı. 

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Limak Turizm otel mi yapacak Haberi

Limak Turizm otel mi yapacak

Limak Turizm İcra Kumlu Başkanı Kaan Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova'da otel yatırımı için görüşmeler yaptıklarını açıkladı. 


Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection'ın daveti üzerine Türk basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi. 


İstanbul'da temaslarda bulunan basın heyetini Kavacık'taki Limak Eurasia Luxury Hotel'de misafir eden Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını Rus gazetecilerle paylaştı. Otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyleyen Limak Turizm İcra Kurulu Başkanı Kaan Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova'da otel yatırımı için görüşmeler yaptıklarını açıkladı. 


Şu anda Antalya'da 4, İstanbul, Yalova ve Ankara'da birer tane olmak üzere toplam 7 otelleri olduğunu belirten Kavaloğlu, yapımım üstlendikleri üçüncü havalimanının bulunduğu bölgeye bir otel yapacaklarım kaydetti. Kavaloğlu İstanbul'da ayrıca tarihi yanmada ile...