28 / 03 / 2024

Livera Homes etapları

Livera Homes etapları

Fimar Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesinde hemen tapu ve hemen teslim avantajı sunuluyor....

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

Vip Homes Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Homes Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sonıa Ounı tarafından kuruldu.

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jıweı Wang tarafından kuruldu.

Mavera Homes nerede?

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Başakşehir'in Kayabaşı semtinde Mavera Homes projesinde satışlar başladı. Peki Mavera Homes nerede? İşte  Mavera Homes lokasyon bilgisi...

Mavera Homes fiyat!

Makro & Akyapı imzasıyla Başakşehir Kayabaşı'nda yükselen Mavera Homes projesinde satışlar başladı. Mavera Homes fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

Mavera Homes satışta! 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makro - Akyapı kalitesiyle inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Berk Yıldırım ve Nazım Mert Çikoğlu ortaklığında kuruldu.

Modern Homes Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Modern Homes Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmouın Dames ve Saleh Alhuroob ortaklığında kuruldu.

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

Toosan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Toosan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadıra Alı tarafından kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Mavera Homes için ÇED süreci başladı!

Makro İnşaat imzası ile İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen Mavera Homes projesi için ÇED süreci başladı.

Livera Homes etapları Haberi

Livera Homes etapları

Fimar Yapı imzası ile Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes'ta lansman avantajları sunuluyor. Projede hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor.

2 bloktan meydana gelen Livera Homes projesinin ilk etabında yaşam başlarken, ikinci etabında daire teslimlerinin 2020'de yapılması planlanıyor. 

İlk etabında 28 daireye yer verilen Livera Homes'ta daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. ojede dairelerin büyüklükkleri 68 ile 259 metrekare arasında değişiyor.

İkinci etabında 42 daire bulunan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Özel fırsatların bulunduğu Livera Homes'ta teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi ön görülüyor. Projede daire fiyatları ise 490 bin TL'den başlıyor.

Kemerburgaz Livera Homes projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yanında konumlanıyor. proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme...