26 / 04 / 2024

Livera Homes'ta hemen teslim hemen tapu avantajı!

Livera Homes'ta hemen teslim hemen tapu avantajı!

Firma: Fimar Yapı

Proje: Livera Homes

Fimar Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesinde hemen tapu ve hemen teslim avantajı sunuluyor....



Fimar Yapı imzası ile Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes'ta lansman avantajları sunuluyor. Projede hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor.

2 bloktan meydana gelen  Livera Homes  projesinin ilk etabında yaşam başlarken, ikinci etabında daire teslimlerinin 2020'de yapılması planlanıyor. 

İlk etabında 28 daireye yer verilen Livera Homes'ta daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. ojede dairelerin büyüklükkleri 68 ile 259 metrekare arasında değişiyor.

İkinci etabında 42 daire bulunan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Özel fırsatların bulunduğu Livera Homes'ta teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi ön görülüyor. Projede daire fiyatları ise 490 bin TL'den başlıyor.

Kemerburgaz Livera Homes projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yanında konumlanıyor. proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Livera Homes Kemerburgaz projesinin ve kampanyanın diğer detayları için http://www.liverahomes.com/kampanya/ adresindeki formu doldurabilirsiniz.

Livera Homes iletişim

Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul

Tel: 0212 360 06 05

Web: Livera Homes

 


projeye sor



Geri Dön