19 / 03 / 2024

Livera Homes'ta hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Livera Homes'ta hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Firma: Fimar Yapı

Proje: Livera Homes

Fimar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerin 2020'de gerçekleşemesi planlanıyor. 



İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde inşa edilen  Livera Homes  projesinde hemen teslim ve tapu avantajı sunuluyor. Projede daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor. 

Fimar Yapı tarafından tarafından hayata geçirilen projenin ilk etabında yaşam başladı. Projenin ikinci etabında ise daire teslimleri 2020 yılında gerçekleşecek.

28 daireden meydana gelen ilk blokta daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 259 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projenin ikinci etabı ise 42 daireden oluşuyor. Projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, spa ve kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Firma bünyesinde faizsiz, vade farksız 36 ayda ödeme imkânı ve daha uzun vadede anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0.98 vade farkı oranıyla 120 aya kadar konut kredisi kullanma fırsatı sunuluyor.

Kemerburgaz Livera Homes projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yakınında bulunuyor. Proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesi uzaklıkta konumlanıyor.

Livera Homes iletişim
Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul
Tel: 0212 360 06 05
Web: Livera Homes


projeye sor



Geri Dön