29 / 03 / 2024

LMG Global

LMG Global

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Körfez sermayesi seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi Gökhan Ilgar, "Gayrimenkul sektöre seçim sonrası durağan bir döneme girdi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez yatırımcısı Türkiye için seçimleri bekliyor!

Gözünü Türkiye pazarına diken Körfez yatırımcısı, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimleri yakın takibe aldı. LMG Global'in CEO'su Gökhan İlgar, "Büyük yatırımcılar stabil pazarları tercih eder" dedi.

Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisi azaldı mı?

Türkiye'de özellikle gayrimenkul konusunda yatırım yapmak isteyen Körfez sermayesi istikrar bekliyor. LMG Global DWC'nin CEO'su Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi.

Körfez yatırımcısı 1 Kasım'a kilitlendi!

Dünya ekonomisine yatırımlarıyla nefes aldıran Körfez sermayesi, 1 Kasım'a kilitlendi. LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez’deki sermayeyi Türkiye’ye çekmek gerektiğini belirtti.

Arap sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi!

Yatırım Kongresinin Türkiye'deki yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi

Körfez sermayesi Türkiye yatırımlarında seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisi azaldı!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Gayrimenkul firmaları Global Property Show Oman'da buluşacak!

UMMAN'IN Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Global Property Show Oman', 18-21 Şubat 2015'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Sumansa Group tarafından gerçekleştirilecek fuara özellikle yoğun ilgi bekleniyor.

Global Property Show Oman 18 Şubat'ta açılıyor!

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bek

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi, Aşkın Tuzcuoğlu Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Şişli, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak, Sun Plaza'da kuruldu.

İstanbul Global Finans Merkezleri Endeksi'nde 47. sıraya yükseldi!

2009 yılında Global Finans Merkezleri Endeksinde 72. sırada bulunan İstanbul, bu yıl 633 reyting alarak 47. sıraya yükseldi. 2018 ylında ise 25. sıraya ulaşması bekleniyor.

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Celal Erdoğan Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

LMG Global Haberi

LMG Global

Yapılan işbirliği çerçevesinde Arapların yoğun yaşadığı Esenyurt; Bahçeşehir ve Beylikdüzü’ndeki gayrimenkul ile ticari yatırımlar, LMG Global ve Coldwell Banker çatısı altında satılacak.

Dubai ve Körfez ülkeleri için ortaklık avantajlı...

Bu işbirliğinden oldukça memnuniyet duyduğunu ifade eden LMG Global DWC Ceo’su Gökhan İlgar “Her iki kuruma yaraşır bir imza attığımızı düşünüyorum. İmzaladığımız işbirliği ile Türkiye’de yabancı yatırımcılara yeni emlak projeleri geliştirme imkanı sunacağız. Arap ve Körfez sermayesinin 2016’da Türkiye’de çok güçlü yatırımlar yapmasını bekliyoruz. Türkiye pazarı Arap ve Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor. Seçimden sonra daha umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı” dedi. İlgar” LMG Global olarak dünya gayrimenkul pazarının en cazip yatırım merkezlerinden biri olan Türkiye’nin kapılarını sadece Dubai'ye değil Körfez ülkelerine de sonuna kadar açıyoruz” şeklinde konuştu.

“2016...