26 / 04 / 2024

Locca Bodrum nerede

Locca Bodrum nerede

Locca Bodrum Villaları 21 adet villadan meydana geliyor. 2015 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek olan Bodrum Locca Villaları 15 bin metrekare alan üzerine yayılıyor...

Locca Bodrum fiyat!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Locca Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Projede A ve B olmak üzere iki farklı tipte villalar bulunuyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

Venezia Bodrum nerede?

Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Locca Bodrum güncel fiyat listesi 2020!

Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 600 bin TL'den başlıyor.

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Locca Bodrum güncel fiyat 2018!

Çatal adasının karşısında konumlandırılan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor..

Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Denize sıfır konumda inşa edilecek olan Ant Yapı Bodrum projesi ön talep topluyor. Peki Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Locca Bodrum Turgutreis'te anahtar teslim villalar!

Locca Bodrum fiyat listesine göre minimum fiyat 1 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Projede her villanın kendine ait havuzu bulunuyor.

Locca Bodrum Turgutreis ev fiyatları!

Locca Bodrum projesinde anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor. Ömer Kumova İnşaat'ın hayat geçirdiği projede 21 adet villa mevcut.

Locca Bodrum fiyat!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Locca Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Projede A ve B olmak üzere iki farklı tipte villalar bulunuyor.

Locca Bodrum'da yaşam başladı!

Locca Bodrum'da yaşam başladı. Proje 21 villadan meydana geliyor. Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da villa tiplerine göre açık ve kapalı otopark alanları planlandı.

Locca Bodrum nerede Haberi

Locca Bodrum nerede

Locca Bodrum projesi Ömer Kumova İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje Bodrum'da yer alıyor.

Locca Bodrum güncel fiyat listesi 2020!

21 adet villadan oluşan Locca Bodrum Villaları'nın Haziran 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Locca Bodrum fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Bodrum Locca kapsamındaki A tipi villalar dubleks 3+1 ikiz villa olarak tasarlandı. Her bir villa 160 metrekare kapalı alana sahip. B tipi villaları ise ortalama 1.000 metrekare arsa alanı üzerinde 3+1 olarak tasarlandı ve 250 metrekare kullanıma sahip. 

Telefon: 0224 451 39 39

Web: