29 / 03 / 2024

Lokum Evler kampanyaları

Lokum Evler kampanyaları

722 konuttan meydana gelen DKY Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler'de şimdi al, 2017'de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla'da yükselen Lokum Evlerde, 'Şimdi al 2017'de öde' kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017'ye kadar ertelenebilecek.

Tuzla Lokum Evler kampanya!

Lokum Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 722 tane daire yer alıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kampanya detayları...

Lokum Evler satış ofisi nerede?

Lokum Evler projesinde yüzde 12 + yüzde 125 özel indirim yapılıyor. Projede toplam 722 tane daireye yer veriliyor. Peki Lokum Evler satış ofisi nerede?

DKY inşaat Lokum Evler ödeme koşulları!

DKY inşaat Lokum Evler ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Lokum Evler projesi sahile 8 dakika, üniversiteler bölgesine ise 12 dakika, alışveriş merkezlerine ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 dakika mesafede konumlanıyor...

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. Projede aylık taksit ödemeleri 1.199 TL'den başlıyor. Peki Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler kampanya!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler projesi 15 ve 17 katlı 7 blok halinde yükseliyor. Lokum Evler kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Tuzla Lokum Evler'de lokum gibi indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. Projede taksitler 1,999 TL'den başlıyor. İşte kampanya...

DKY inşaat Lokum Evler projesi!

15 ve 17 katlı 7 blok halinde inşa edilen DKY inşaat Lokum Evler projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

DKY İnşaat Lokum Evler'de 1,999 TL'den başlayan taksitlerle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede satış süreci devam ediyor...

Tuzla Lokum Evler'de yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler projesinde yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler Tuzla ödemeleri!

Lokum Evler Tuzla ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 722 adet konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Lokum Evler Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığıyla 722 konuttan meydana geliyor. Peki Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığı imzası ile yükselen Lokum Evler İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. 7 blok halinde inşa edilen Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler kampanyaları Haberi

Lokum Evler kampanyaları

Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzasıyla Tuzla’da inşa ediliyor. Projede 722 adet daire yer alıyor.


1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunan DKY Lokum Evler ‘de peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede bugün seçim gününe özel yüzde 4 indirim uygulanıyor. 


Üniversiteler'e 12 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, sahile 8 dakika mesafede yer alan DKY Lokum Evler 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


İçerisinde seyir terasları, yüzme havuzu, güneşlenme terası, basket sahası, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve fitness alanı gibi sosyal donatılar bulunan DKY Lokum Evler ‘in 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler fiyat bilgileri kapsamında fiyatlar ; 1+1 daireler 180 bin TL ‘den ,  2+1 daireler 275 bin...