26 / 04 / 2024

londra konut fiyatları 2019

londra konut fiyatları 2019

Lüks bir mülk almak isteyenlerin aklına gelen ilk soru mülkün nereden alınacağınıdır. Lokasyona göre alınabilecek mülk alanının genişliği de değişiklik gösteriyor. 

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 2,3 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları Londra'da talebin toparlanmasının ardından 2022 şubat ayında son 7 senesinin en yüksek yıllık büyüme oranı kaydetti.

Koronavirüs lüks konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs nedeniyle  geçtiğimiz yıl finans ve ticaretin merkezi olan şehirlerde lüks konut fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş yaşandığı kentler Hong Kong, Dubai, New York ve Londra oldu. 

İngiltere'de konut fiyatları koronavirüse rağmen düşmedi!

Koronavirüs sebebiyle birçok sektör canlılığını kaybetti. İngiltere'de konut fiyatları virüse rağmen düşmedi. Londra merkezinde 1.5 milyon pounda ancak 100 metrekare ev alınabiliyor...

Londra’da konut fiyatları yıllık bazda yüzde 0,7 azaldı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da konut fiyatları Mart ayı içerisinde yıllık bazda yüzde 0,7 oranında azaldı. 

Londra’da konut fiyatları 8 yıl sonra ilk kez geriledi!

Nationwide konut endeksi verilerine göre Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’da konut fiyatları yüzde 0,6 geriledi.

Londra'da konut fiyatlarında artış yavaşladı!

Londra'da konut fiyatlarındaki artış yavaşladı. Fiyat artışı Şubat ayında, diğer aylara göre en düşük seviyesinde seyretti.

Londra'da konut fiyatları zirvede!

Londra'da konut fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. İngiltere ve Galler'de konutlar için istenen fiyatlar Mart ayında ortalamanın üzerinde artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 5.2 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları yıllık bazda yüzde 5,2 yükselirken, ülkenin doğusunda konut fiyatlarının artış hızı Londra'nın önüne geçti.

İngiltere’de konut fiyatları yıllık yüzde 5,2 arttı!

İngiltere’de konut fiyatları temmuz ayı sonu itibarıyla yıllık bazda yüzde 5,2 artış kaydederken, ülkenin doğusunda konut fiyatlarının artış hızı Londra’daki artışın önüne geçti.

İngiltere'de konut fiyatlarının artışı hız kazanabilir!

Merkezi Londra'da bulunan RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) İngiltere'de konut fiyatlarının artışının hız kazanabileceği uyarısında bulundu.

Londra'da konut fiyatları cep yakıyor!

Londra'da konut fiyatları cep yakıyor. İngiltere’nin başkenti Londra’da konut fiyatlarının son yıllarda hızla yükselmesi tüketicinin sınırlarını zorlamaya devam ederken, ülke ekonomisi için de risk oluşturmaya devam ediyor.

Londra'da konut fiyatları yüzde 3 düştü!

Londra'da konut şirketlerinin talep ettikleri fiyatları düşürmeye başlaması İngiltere konut piyasasında yavaşlama işareti olarak görülüyor. Konut fiyatları geçen aya göre, yüzde 5.9 düşerek Aralık 2007'den bu yana en büyük gerilemeyi kaydetti.

İngiltere'de konut fiyatları her yıl yüzde 9 artıyor!

Yüzde 2'lik enflasyona rağmen İngiltere'de konut fiyatları her yıl yüzde 8-9 artıyor. Londra'da bu oran yüzde 18'i geçmiş durumda. Ülkede erkekler hediye olarak eşlerine artık konut alıyor...

londra konut fiyatları 2019 Haberi

londra konut fiyatları 2019

Merkezi Londrada bulunan satılık ve kiralık uluslar arası mülkleri bulan Knight Frank, dünya şehirlerinde 1 milyon dolar ile ne kadar büyük bir mülk alabilineceğini araştırdı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; dünya genelinde 1 milyon dolar ile satın alınabilecek özel mülk alanlarının büyüklükleri şu şekilde:

Monako: 16 metrekare

Hong Kong: 22 metrekare

Londra: 31 metrekare

New York: 31 metrekare

Singapur: 36 metrekare

Los Angeles: 39 metrekare

Cenova: 41 metrekare

Paris: 46 metrekare

Sidney: 52 metrekare

Şangay: 57 metrekare

Beijing: 67 metrekare

Tokyo: 67 metrekare

Berlin: 73 metrekare

Miami: 93 metrekare

Mumbai: 100 metrekare

İstanbul: 109 metrekare