23 / 04 / 2024

lotus ofis bursa fiyat

lotus ofis bursa fiyat

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 

Bursa'ya 10 bin yeni konut geliyor! 

Bursa’yı depreme karşı dirençli şehir yapmak için iki bölgedeki kentsel dönüşüm projelerinin 1. etaplarında 297 konut, 118 ofis ve 46 dükkanın yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 10 bin yeni konut hedefliyor.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Donald Trump'ın otellerinin mermerleri Bursa'dan!

Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı iş adamı Donald Trump'ın ofis ve otellerinde kullanılan mermerlerin Bursa'dan ihraç edildiği bildirildi.

Bursa YükselenPark'ta geniş daire seçenekleri!

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor. Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Bursa'nın gayrimenkulde parlayan yıldızı: Lefkoşa Caddesi!

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi ve çevresini mercek altına alan EVA Gayrimenkul Değerleme, bölgenin markalı konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla hızlı bir gelişim içinde olduğunu belirtiyor.

lotus ofis bursa fiyat Haberi

lotus ofis bursa fiyat

Yatay mimari anlayışla tasarlanan, 190 ofis ve 16 mağazadan meydana gelen projede farklı ihtiyaçlara göre planlanmış fonksiyonel 10 ayrı ofis tipi yer alıyor. 82 metrekare ile 252 metrekare arasında değişen bu ofislerin birleşmeye uygun yapısı ile geniş mekânlar elde etmek de mümkün. 

2019 yılının 2. yarısında teslim edilecek Lotus Office projesi, otel, hastane, alışveriş ve iş merkezlerinin bulunduğu Bursa’nın Manhattan’ı olarak konumlanan Nilüfer’de yatay mimarisiyle dikkat çekiyor. 

Satış Direktörü Lamia Uzun;  tüm ofislerintemiz hava ihtiyacını karşılayabilmesi için açılır-kapanır, kışın soğuk havayı geçirmeyen yazın ise mercek etkisi yaratmayan özel yalıtımlı camlara sahip olduğunu dile getirdi.

İş yeri ruhsatı almaya uygun ofisler doktorlar için tasarlandı

Sağlık Bakanlığı yönetmenliğine uygun olarak geliştirilen Lotus Office, özellikle doktor, estetisyen ve diş hekimleri tarafından tercih ediliyor. Muayenehane açmak için...