19 / 04 / 2024

lüks konutta çıkan yangın

lüks konutta çıkan yangın

İstanbul Şişli'de yıkılan Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde çıkan yangın çalışanlar tarafından söndürüldü. İnşa halindeki binalardan birinin alt katlarında dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Aldın Aldın! A101'e indirimli lüks kol saatleri geliyor! Michale Kors, Emporio Armani, Guess, Fossil ne ararsan var!

Aldın aldın A101 indirimli ürünler katalogunda dikkat çeken ürünler bulunuyor. 4 mayıs 2023 A101 aldın aldın katalogunun öne çıkan ürünlerinin başında ise lüks kol saatleri geliyor. Michale Kors, Emporio Armani, Guess, Fossil gibi lüks markaları saatler A101'de indirimli satılıyor. İşte detaylar...

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Lüks konutta hareketlilik başlayacak!

Gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalarda bulunan MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, lüks konut sektöründe hareketlilik yaşanacağını dile getirdi. 

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

Lüks konut vergisi 5 soruda tüm detaylarıyla!

Şubat ayında ertelenen değerli konut vergisi 2021 yılında yürürlüğe girecek. Emlak vergisi değeri 5 milyon liranın üzerinde birden fazla konutu olanlar vergiye tabi olacak. Lüks bir konutta hisse sahibi olanlar da lüks konut vergisini ödeyecek.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Araplar lüks villa, Ruslar sade konut tercih ediyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, Arap ülkesi vatandaşlarının daha çok lüks yapıları, Rusların ise daha mütevazi konutları tercih ettiğini belirtti...

Lüks konutta vergi bilmecesi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Değerli Konut Vergisi uygulamasıyla birlikte değerlemenin nasıl yapıldığı konusunda soru işaretleri olduğunu söyledi...

lüks konutta çıkan yangın Haberi

lüks konutta çıkan yangın

İstanbul Şişli'de yıkılan Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde çıkan yangın çalışanlar tarafından söndürüldü. İnşa halindeki binalardan birinin alt katlarında dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına şantiye çalışanları yangın tüpleri ve yangın söndürme sistemleriyle müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri çalışanların kontrol altına aldığı yangın bölgesinde soğutma çalışmaları...