25 / 04 / 2024

lüks otel ela

lüks otel ela

Mayıs'ta açılan ultra lüks oteli Ela Quality'nin Genel Müdürü Çolakoğlu, '10 bin dolarlık villalarımızda yer yok. Antalya'nın en pahalı dördüncü oteliyiz, seneye en pahalısı oluruz' dedi.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Türkiye genelinde 120 lüks otel açılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Hasan Erdem, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 120 yeni otelin bu yıl hizmete gireceğini ifade eden Erdem, otel sayısının 627'ye yükseleceğini belirtti.

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Anex Tours’un CEO’su Serhat Koçkar’ın şirketi Serkoç, 170 milyon dolar yatırımla Bodrum'da Lujo isimli lüks otel açmaya hazırlanıyor. 

Dışı vagon içi lüks otel!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında bir demiryolu şirketi turistleri otel merkezine çekmeye karar verdi. Şirket, bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi.

Küba’nın ilk lüks oteli Gran Hotel Manzana açıldı!

Küba’nın başkenti Havana'da ilk lüks otel Gran Hotel Manzana açıldı. Otelde süit 246 oda, 4 barı ve 2 restoran bulunuyor.

Beyoğlu'ndaki lüks otel odalarının aylığı bin TL'ye düştü!

Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi.

23 sanayi tesisi lüks projelere dönüşüyor!

İstanbul'da fabrikaların şehir dışına taşınması sonucu boşa çıkan arazilerde son yıllarda hızla lüks konut, ofis, AVM ve oteller yapılıyor. Son beş yılda 23 fabrika, konut, otel ya da ofise dönüştü.

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

İsveç'te buzdan lüks otel yaptılar!

İsveç'te tamamen buzdan yapılma bu sıra dışı otel görenleri şaşkına çeviriyor. Ultra lüks detaylarla bezeli buzdan otelde düğün organizasyonları yapılması için buzdan kilise bile yapılmış.

Karadağ Mamula Adası'na yapılacak lüks otele onay çıktı!

Karadağ’ın tarihi öneme sahip olan Mamula Adası üzerine beş yıldızlı lüks bir otel yapılmasına ülke hükümetinden onay çıktı. Adanın turizm bölgesi haline getirilecek olması, yakınları o dönem adada hapsedilen aileleri kızdırdı.

lüks otel ela Haberi

lüks otel ela

Yıldız anlatmak yasak Türkiye'de son yılların revaçta turizm yatırımı haline gelen ultra lüks otellerin arasına bu yıl katılan Antalya Belek'teki Ela Quality Resort, açıldığı mayıs sonundan bu yana toplam 112 bin gece başına konaklama rakamına ulaştı. Standart oda fiyatının 200 dolar olduğu otelde, göl evi adı verilen özel havuz girişli villalar gibi özel konaklama seçeneklerinin fiyatı da gecesi 2 bin dolarla 10 bin dolar arasında değişiyor. Ağustos ayı için yüzde 95 doluluk hedeflerini aşarak yüzde 102'yi bulduklarını söyleyen Ela Quality Resort Genel Müdürü Ahmet Çolakoğlu, en rahat sattıkları oda türünün villalar olduğunu söyledi. Açıldıklarından bu yana Suudi Arabistan, Özbekistan, Kazakistan ve Rusya'dan aralarında hükümet temsilcisi düzeyinde bulunanlar da dahil olmak üzere önemli konuklar ağırladıklarını anlatan Çolakoğlu, şöyle konuştu:

...