28 / 03 / 2024

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak kimdir? Emin Halebak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Halebak, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Emin Halebak...

Recek Altepe: Kentsel dönüşüm evlerin değerini arttırıyor!

Marmara Belediyeler Birliği’nin 2012 yılı olağan ikinci toplantısı Tekirdağ Ramada Otel’de yapıldı. 168 belediye başkanının katıldığı toplantıda açıklama yapan Başkan Altepe, “Kentsel dönüşüm, semtlerin ve evlerin değeri artırıyor” dedi

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Lüleburgaz Sıbyan Mektebi'nin tarih müzesi olması için öneri!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 1570 yılında Mimar Sinan tarafından inşa edilen Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'nde bulunan Sıbyan Mektebi'nin tarih müze olması için öneride bulundu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak Haberi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak

Emin Halebak kimdir?

Emin Halebak, 1957 yılında Lüleburgaz’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Lüleburgaz’da tamamladı. Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi’ni bitirdi. Meslek hayatına, Bersey şirketinde proje mühendisi olarak başladı ve daha sonra şantiye mühendisliği, şantiye şefliği, süpervizörlük yaptı.


- Aliağa Termik Santralı montajı

- Yozgat – Çandır Yağ Fabrikası montaj ve kapasite artırımı 

- Karacabey Yağ Fabrikası tevzi ve kapasite artırımı

- Bafay Yağ Fabrikası’nın kurulması

- Ürdün – Amman’da bitkisel yemeklik yağlar fabrikasının kurulması ve bunun gibi bir çok tesisin makine tesisat ve yardımcı işletmelerinin kurularak devreye alınması projelerinde görev aldı.


1993 yılında yıllarca atıl duran Türkiye’mizin en büyük çiçek kırma kapasitesine sahip Doysan Yağ Sanayii’ni tekrar üretime geçirdi.


Trakya Birlik Çorlu, Şerefli Entegre Tesisleri müdürlüğü görevinde bulundu.


Doysan yönetimi tarafından 1995 yılında tekrar göreve çağrıldı....