26 / 04 / 2024

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.



Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Semih Durmuş, sağlık çalışanlarının beklediği promosyon ödemeleri ile ilgili, “Her ilde farklı farklı rakamlar olması bir başka ilin yapmış olduğu sözleşmeyi değersizleştiriyor. Banka maaş promosyonları konusunda uygulama birliğinin olmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin şu anda hem sağlık hem de tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmelerin olduğunu hatırlatarak, “Bu sözleşmeler güncelliğini kaybetti. Dolayısıyla sağlık çalışanlarının bu konuda başka bir beklentisi var. Çünkü gelirlerimiz, maaşlarımız arttı ve tabii bankaların gelirleri de arttı. Birçok ilde banka maaş promosyonu sözleşmeleri de illerde bankalarla, il müdürlükleri arasında güncelleniyor” dedi.


Geri Dön