25 / 04 / 2024

lüleburgaz burda avm

lüleburgaz burda avm

Esas Gayrimenkul 2020'ye kadar 10 AVM'ye ulaşacak. Piyasaların zorluğundan bahseden Esas Gayrimenkul CEO'su Köseoğlu, "Ticari gayrimenkul pazarında yatırımcı olmak isteyenlerin en az yüzde 50 sermaye koyarak yola çıkmalı ve yüzde 10 sermaye kadar da yedek kurşunu olmalı." dedi.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 

Lüleburgaz'da hobi bahçeleri için kuralar çekildi! 

Lüleburgaz'da Atakan Yavuz Parkı'nda yer alan  57 hobi bahçesinin sahibi kura çekimiyle belirlendi. 

Lüleburgaz'daki Sıbyan Mektebi'nin müze olması için 3 bin imza toplandı!

Lüleburgaz'da bulunan Sıbyan Mektebi'nin müzeye dönüşmesi için 3 bin kişiden imza toplandı. 

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

2020'de Lüleburgaz'da 655 çift dünya evine girdi!

2020 yılında pandemiye rağmen Lüleburgaz'da 655 kişi evlendi. Evlenen çiftler genel olarak hafta içi evlenmeyi tercih etti.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

lüleburgaz burda avm Haberi

lüleburgaz burda avm

Esas Gayrimenkul "Burda" markalı AVM yatırımlarına devam ediyor. Şirket ticari gayrimenkul odaklı büyüyor. Balıkesir, Adana ve Lüleburgaz’da 300 milyon dolar yatırım yaptığı ‘Burda’ markalı 3 alışveriş merkezini açacak. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre, Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu,Ankara, İstanbul ve İzmir’de yatırım planlamadıklarını ve odaklarında Anadolu illeri olduğunu söyledi.  Köseoğlu, "2020’ye kadar 10 alışveriş merkezine ulaşacağız. 3-4 yıl içinde de şirketi halka açacağız" dedi.
 

"Tüm süreci biz yönetiyoruz"

Köseoğlu, arsa alımı, inşaat ve kiralama dahil tüm süreci kendilerinin yönettiğini ifade etti. Köseoğlu, "Nisan ayında Lüleburgaz’daki ‘39 Burda’yı açıyoruz. 30 bin metrekare kiralanabilir alan için 50 milyon dolar yatırım yaptık. Ekimde Balıkesir’de 45 bin metrekare kiralanabilir alanı olan ve 100 milyon dolar yatırıma sahip AVM’miz ‘10 Burda’ kapılarını açacak. Adana...