25 / 04 / 2024

lütfi elvan yatırım açıklamaları

lütfi elvan yatırım açıklamaları

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada , "Türkiye'ye, Türkiye ekonomisine güvenin ve yatırımlarınızı ertelemeyin. Bu yıl yatırım yapan yatırımcılara önemli avantajlar sağlıyoruz. Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip." dedi.

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

Yatırım yapacaklar aman dikkat! İslam Memiş 2023 yılının yatırım aracını açıkladı!

Finans uzmanı İslam Memiş, yeni yılda yatırım yapmak isteyenlere önemli bilgiler verdi. İşte detaylar!

2023 yılında hangi yatırım aracı kazanç sağlayacak? Altın, dolar, borsa... Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Geride kalmasına sayılı günler kala 2022'de, finansal yatırım araçlarının performansları arasında BIST 100 endeksi, yüzde 200’e yaklaşan getiri oranı ile diğer enstrümanlardan oldukça pozitif ayrıştı ve enflasyon karşısında reel getiri sağlayan tek yatırım aracı olarak ön plana çıktı.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

lütfi elvan yatırım açıklamaları Haberi

lütfi elvan yatırım açıklamaları


Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Türkiye'ye, Türkiye ekonomisine güvenin ve yatırımlarınızı ertelemeyin. Bu yıl yatırım yapan yatırımcılara önemli avantajlar sağlıyoruz. Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip." dedi.


Elvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en önemli ihracat partnerinin AB ülkeleri olduğunu söyledi. AB ülkelerine sermaye akımının Türkiye'nin lehine olduğunu belirten Elvan, "Talepteki gelir esnekliği, fiyat esnekliğinin AB'de aşağı yukarı 3 katı. Dolayısıyla AB'nin gelirinin artması, bizim ihracatımızın artması, ticaret ilişkilerimizin daha da güçlenmesi anlamına geliyor." diye konuştu.


Türkiye'de döviz kurunda dalgalanma yaşandığına dile getiren Elvan, bu noktada ülkenin makroekonomik göstergelerine bakılması gerektiğine işaret etti. Bir ülkenin ekonomik altyapısının, güçlü olup olmadığının anlaşılması için bakılması gerekenlere değinen Elvan, şu değerlendirmelerde bulundu:


"Bütçe açığı... Türkiye'nin bütçe açığı arttı mı, hayır.  Türkiye'nin bütçe açığı kaç? Yüzde...