24 / 04 / 2024

Lütfi Kılıç 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz

Lütfi Kılıç 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz

Karşıyaka Belediyesi'nin KSK'nin projelerine engel olduğunu dile getiren Asbaşkan Lütfi Kılıç, "103 yıllık çınarımız olan kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz" dedi.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Mehmet Kalyoncu ‘Emanet’ adlı bestesini 100 yıllık Cumhuriyet’e armağan etti!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen bestelediği “Emanet” adlı eserini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Gala’da seslendirdi.

Eyüpsultan Çiftalan Köyü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Çiftalan Köyü, 103 ada, 15 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İBB 2022 bütçesinde depreme 1.9 milyon TL kaynak ayırdı!

İBB Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarının son birleşimi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, depreme tüm zamanların en büyük bütçesini, toplamda 1.9 milyon TL kaynak ayırdıklarını açıkladı.

İstanbul'un 39 ilçesinin 2022 yılı bütçesi onaylandı!

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul'daki 39 ilçenin 2022 yılı mali bütçesini onayladı.

Kop Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kop Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Küçükmotor tarafından kuruldu.

Vakıf Varlık Kiralama 103 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRKA2063 ISIN kodlu, 250 milyon TL yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 103 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRKA2063 ISIN kodlu, 103 milyon TL yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Lütfi Kılıç 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz Haberi

Lütfi Kılıç 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz

Karşıyaka Spor Kulübü Tesisler ve Projelerden Sorumlu Asbaşkan Lütfi Kılıç, Karşıyaka Belediyesi'nin kulübe köstek değil, destek olmaya davet etti. Belediyeyi eleştiren bir basın açıklamasında bulunan Kılıç, yapılması plananlanan 10 bin kişilik yeni solan yerinin tespiti için Karşıyaka Belediyesi'ne yazılı olarak iki kez müracat yaptıklarını fakat belediyeden herhangi bir yanıt alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiklerini belirten Kılız, "Salonumuz için yer belirledik, taslak projemizi hazırlayarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'müze resmi müracaatımızı yaptık" diye konuştu. Yalı Stadı için de zemin iyileştirme ve kazı çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Kılıç, "Barcelona maçı günü Karşıyaka Belediyesi Zabıta Ekipleri, şikayet olduğu gerekçesi ile stat inşaatını mühürleme girişiminde bulundular. Başkanımız ve ben, derhal inşaat alanına giderek bu girişimi engelledik. Zabıta ekipleri ise...