29 / 03 / 2024

Lütfi Kılıç: 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz!

Lütfi Kılıç: 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz!

Karşıyaka Belediyesi'nin KSK'nin projelerine engel olduğunu dile getiren Asbaşkan Lütfi Kılıç, "103 yıllık çınarımız olan kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz" dedi.



Karşıyaka Spor Kulübü Tesisler ve Projelerden Sorumlu Asbaşkan Lütfi Kılıç, Karşıyaka Belediyesi'nin kulübe köstek değil, destek olmaya davet etti. Belediyeyi eleştiren bir basın açıklamasında bulunan Kılıç, yapılması plananlanan 10 bin kişilik yeni solan yerinin tespiti için Karşıyaka Belediyesi'ne yazılı olarak iki kez müracat yaptıklarını fakat belediyeden herhangi bir yanıt alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiklerini belirten Kılız, "Salonumuz için yer belirledik, taslak projemizi hazırlayarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'müze resmi müracaatımızı yaptık" diye konuştu. Yalı Stadı için de zemin iyileştirme ve kazı çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Kılıç, "Barcelona maçı günü Karşıyaka Belediyesi Zabıta Ekipleri, şikayet olduğu gerekçesi ile stat inşaatını mühürleme girişiminde bulundular. Başkanımız ve ben, derhal inşaat alanına giderek bu girişimi engelledik. Zabıta ekipleri ise polisle geleceklerini söyleyerek ayrıldılar. Müteahhit firmanın müracaatı sonunda  İzmir  Valiliği stat inşaatımızda 7 gün çalışma izni verdi. Müteahhit firma, zaten çevre sakinletinin rahatsız olmamaları adına gereken özeni gösteriyor. Biz de bu konuda takipçiyiz. Belediyemizden burada beklediğimiz engel olmak değil yardımcı olmaktır" şeklinde konuştu. KSK menfaatleri için ortak paydada olmak gerektiğini dile getiren Kılıç, şöyle devam etti; "Bizler, hiçbir spekülasyona ve laf yarışına girmeden , camiamızla tam bir uyum içerisinde bu tesislerin bir an evvel bitirilmesine odaklanmış olarak çalışıyoruz. Laf değil iş üretiyoruz. Karşıyaka Spor Kulübümüzün ihtiyacı olan tesislerin yapımı ve bitirilmesi konusunda herkesin işbirliği içinde olması gerekir. 103 yıllık çınarımız olan Karşıyaka Spor Kulübümüzü ancak böyle yaşatabiliriz. O zaman kulübümüzü çok sevmiş oluruz." 


DUMLUPINAR MAAŞ ALACAK

PTT 1'inci Lig'de kötü gidişi bir türlü durduramayan Karşıyaka'da 27 Eylül'deki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinden sonra istifa eden Cüneyt Dumlupınar'ın sözleşmesinin aradan geçen 3 haftaya rağmen halen feshedilmediği ortaya çıktı. Takımı Kemal Özdeş'e emanet eden yeşil kırmızı yönetimin UEFA A lisansı olmadığı için sezon başında 2 yıllık antrenörlük sözleşmesi imzalayan Dumlupınar'dan istifayla ilgili henüz belge almadığı öğrenildi. Cüneyt Dumlupınar'ın fesih için kulüpten en azından 1 maaş alacağını talep ettiği öğrenildi. 


Sabah Egeli


Geri Dön