29 / 03 / 2024

LUX Bodrum Resort and Residences nerede

LUX Bodrum Resort and Residences nerede

MYC Partners tarafından inşa edilen LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılıyor. Proje 75 milyon dolarlık yatırımla hizmete girecek.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Buddha-Bar Bodrum Haziran'da hizmete açılacak!

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort and Residences nerede Haberi

LUX Bodrum Resort and Residences nerede

MYC Partners'in 75 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği ve dünyaca ünlü otel zincirlerinden LUX* tarafından işletilecek olan LUX* Bodrum Resort& Residences'te, 85 otel odası, 19 residence ve 1 adet beach villa var. Adabtiku ildeki projelerinin dünya İkincisi olduğunu anımsatan MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, söz konusu projenin birçok grubun dikkatini çektiğini, taliplilerinin arasında ABD Başkanı Donald Trump'ın da olduğunu söyledi. 


Farklı bir deneyim 

Söylemlerinden dolayı Trump ile ortaklığı düşünmediklerini aktaran Akdoğan, işletme için LUX*'ta karar kıldıklarını dile getirdi. İstanbul'da yapılan tanıtım toplantısında konuşan Murat Akdoğan, zor bir dönemden geçen Türkiye'nin geleceğine inandıklarını ve yatırıma devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Bu yatırım ülke ekonomisine ve Türkiye'ye duyduğumuz güvenin bir göstergesi. 

Bodrum'un turizm için yarattığı değer ve lokasyon avantajını göz önüne aldığımızda,...