29 / 03 / 2024

Luxera gayrimenkul projeleri

Luxera gayrimenkul projeleri

Markalı konut sektörüne giriş yapan Luxera Gayrimenkul, hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekiyor. Luxera Gayrimenkul avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

Luxera Gayrimenkul mart ayına özel dönüşü muhteşem olacak fırsatını duyurdu. Luxera'nın en değerli projelerinde yüzde 25'e varan indirim ve vade farksız ödeme kolaylığı devam ediyor.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de 48 ay vade 0,99 faiz fırsatı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Nevbahar Kayaşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor? Luxera Nevbahar Kayaşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Luxera Gayrimenkul halka arz oluyor!

Luxera markasıyla inşa ettiği projelerle yüzlerce aileyi konut sahibi yapan ve sektörün önde gelen kurumları arasında bulunan Luxera Gayrimenkul, halka arz süreci için SPK’ya başvuru yaptı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Luxera Nevbahar konutlarında yarısı peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte Luxera Nevbahar projesine ilişkin tüm detaylar...

Bahçe Port nerede? Luxera Bahçe Port projesinde kaç adet konut var?

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Bahçe Port nerede? Bahçe Port projesinde kaç adet bina var? İşte tün ayrıntılar...

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Luxera gayrimenkul projeleri Haberi

Luxera gayrimenkul projeleri

Markalı konut sektörüne giriş yapan Luxera Gayrimenkul, hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekiyor.


Luxera Gayrimenkul yeni yıla 2 proje ile birlikte giriyor.  Luxera Yenibosna ve Luxera Meydan... 


Avantajlı fiyatlarla daire sahibi olunan projelerde daire sahiplerine , sağlıklı bir yaşam için fitness, Türk hamamı, sauna ve yürüyüş parkurunun yanı sıra çocuk oyun odaları, çocuk parkı ve hobi odalarıyla eğlenceli bir dünya sunuluyor. 


İşte proje detayları;


Luxera Residence'ta son daire kampanyası!



2 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlanan Luxera Residence projesi 68 daire ile 5 ticari üniteden meydana geliyor. 


Luxera Residence Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilirken, daire büyüklükleri 115 ile 213 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Luxera Residence konut fiyatları 490 bin TL’den başlayarak artıyor. Projede son dairelere özel yüzde 50 peşinata 9 aya kadar...