19 / 04 / 2024

M. Alpaslan Yedikardeş

M. Alpaslan Yedikardeş

May Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M. Alpaslan Yedikardeş 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz 'da Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak tek yöntem: Doğru finansman modeli!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, kentsel dönüşümde son dönemde atılan tüm doğru adımlara rağmen, kaynak oluşturacak doğru bir modelleme yapılmadan istenilen hızda kentlerin dönüştürülemeyeceğine vurgu yaptı.

Mühendisler ve mimarlar için sınıflandırma kriteri önerisi!

İnşaat sektöründe 4 yıl boyunca yürürlükte olan sınıflandırma kriterlerinin, sektör için yararlı olduğunu aktaran Karmar İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, şimdi bu kriterlerde mimar ve mühendisler gözetilerek yeni bir düzenleme gerçekleşirse kalitenin artacağını söyledi.

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Alpaslan Serpen Kimdir?

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Serpen kimdir? Alpaslan Serpen, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Serpen'in biyografisi.. 

İsagiller Müze Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsagiller Müze Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan İsagiller tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu!

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!  

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Cenk Memik ve Emin Alpaslan ortaklığında kuruldu.

Kira sertifikası ihracı, uzun dönemli yatırım aracı!

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcı Alpaslan Çakar, "Avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı, yurt dışında yerleşik yatırımcılar için uzun dönemli yatırım aracı" dedi...

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Mahalart Tasarım Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahalart Tasarım Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Alpaslan Güler tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Okulları binası hazineye devredildi!

BURDUR'da Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu ileri sürülen ve 4 gün önce mühürlenen Özel Alpaslan Ali Can Okulları'nın bulunduğu bina hazineye devredildi.

Mimarlar Odası'ndan İzmir'e tramvay ve kıyı tasarım eleştirisi!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alpaslan ve yönetim kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yapımı devam eden Konak ve Karşıyaka tramvayları ve Kıyı Tasarımı projelerini eleştirdi.

Asek Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asek Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Şatafatlı Sokak'ta kuruldu.

M. Alpaslan Yedikardeş Haberi

M. Alpaslan Yedikardeş

May Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M. Alpaslan Yedikardeş 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Esenyurt, Gökevler Mahallesi'nde kuruldu.


May Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...