24 / 04 / 2024

m and n kadıköy telefon

m and n kadıköy telefon

M&N Mimarlık'ın M&N Park 24 Kadıköy projesi için belediyeden yapım ruhsatının çıkması bekleniyor. 18 dairenin yer aldığı M&N Park 24 projesinde dairelerin hepsi 2+1 olacak...

Atakule'nin yıkım ruhsatını yargı iptal etti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na (GYO) açtığı dava devam ederken, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin de müdahil olduğu davada yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme şirketin valilikten aldığı yıkım ruhsatını iptal etti

Kiracım kirasını ödemiyor ne yapmalıyım?

Taşınmaz mal kiralamalarında karşılaşılan sorunlar arasında, kiracının kira bedelini zamanında ödememesi veya hiç ödememesi yer alıyor. Siz de "Kiracım kirasını ödemiyor ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Kiraya verilen mülkün vergisi nasıl ödenir?

Gelir Vergisi Mevzuatı gereğince, bir sene içerisinde kiraya verilen taşınmazlardan elde edilen gelir için kira gelir vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, kiraya verilen mülkün vergisi nasıl ödenir?

Sağken toruna mal bırakmak mümkün mü?

Taşınmaz mal sahibi malını istediği gibi tasarruf etme hakkına sahip oluyor.Peki sağken miras bırakılabilir mi?Sağken miras bırakma nasıl olur?Sağken toruna mal bırakmak mümkün mü?

Hüseyin Sözlü: Tarım topraklarının imara açılmasına izin vermeyiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tarım topraklarının imara açılarak yok edilmesi hususunda çok titiz olduklarını ve de bu duruma izin vermeyeceklerini ifade etti.

Apartmanlarda ortak kullanım alanlarının işgali!

Apartmanda ortak alanlar; apartmanın bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine deniyor. Apartmanlarda ortak kullanım alanlarının işgali durumunda ne yapılır?

Apartmanda ortak alanların kiraya verilmesi mümkün müdür?

Ana gayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine ortak alan deniyor. Peki, apartmanda ortak alanların kiraya verilmesi mümkün müdür?

Başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür?

Taşınmaz kiralamalarında kira sözleşmesi kiracı ve kiralayan tarafında yapılan anlaşmaya istinaden imzalanıyor. Peki, başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür? Kiralayanla mal sahibi farklı kişi olabilir mi?

Kooperatif ortağının ortaklıktan çıkarılması mümkün müdür?

Kooperatif ortaklarının sahip olduğu hak ve sorumluluklar ile ortaklık sürecinde yaşanılması muhtemel olan durumlar, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kooperatif ortağının ortaklıktan çıkarılması mümkün müdür?

Kiraya verilmesi mümkün olmayan hazine taşınmazları nelerdir?

Tasarrufu, yönetimi ve mülkiyeti devlete ait olan taşınmazlara hazine taşınmazları deniyor. Hazine taşınmazları ticari amaçlarda kullanılmak üzere kiralanabiliyor. Peki, kiraya verilmesi mümkün olmayan hazine taşınmazları nelerdir?

Nuh Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularını yayınladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nuh Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularını yayınladı.İşte Nuh Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü sorumluları...

Ahmet Davutoğlu Ekonomik Dönüşüm Programını açıkladı!

Ahmet Davutoğlu Ekonomik Dönüşüm Programını açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı, ekonomik dönüşüm programının 2. bölümündeki dikkat çekici maddelerden birisi de, “yerel yönetimlerin öz gelirlerinin artırılması” olacak.

Miras kalan evin anneye devri mümkün müdür?

Miras Hukuku gereğince, vefat durumunda miras, miras bırakanın yasal mirasçılarına kalıyor. Mirasçılıkta, mirasçılık sırası bulunuyor. Peki, miras kalan evin anneye devri mümkün müdür? İşte yanıtı..

m and n kadıköy telefon Haberi

m and n kadıköy telefon


M&N Mimarlık tarafından hayata geçirilen M&N Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesinde inşa ediliyor. M and N Park 24 Kadıköy projesi 18 adet konuttan meydana geliyor.


Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen M and N Park 24 Kadıköy projesinde yıkım ruhsatı alındıktan sonra yıkım tamamlandı. Projenin yapım ruhsatı için Kadıköy Belediyesi'nden onay bekleniyor.


Toplam inşaat alanı 2 bin 480 metrekare olan M and N Park 24 Kadıköy projesi 790 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin fiyatları ve görselleri önümüzdeki günlerde hazır olacak.



Telefon:+90 (216) 449 17 75

Web : http://www.monofis.com/

Gülcihan...