29 / 03 / 2024

m. m. m. mohamed el- kıkhia

m. m. m. mohamed el- kıkhia

UGY Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi, 16 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Kaan Soyak ve M. M. M. Mohamed El- Kıkhia ortaklığıyla kuruldu...

ABD, krizle mücadele için FED'e yeni yetkiler verecek

ABD yönetimi, mortgage krizi nedeniyle `geniş kapsamlı' yeni mali düzenlemelerle ilgili bir plan açıkladı. Hazine Bakanı Henry Paulson'un açıkladığı 218 sayfalık plana göre, ABD Merkez Bankası'na (FED) piyasalarda sıkıntıya yol açan kredi krizleriyle müca

Yalıtım, faturaları yüzde 50 azaltıyor

Dış cephe ısı yalıtımı pazarını 2007 yılında liderlikle kapatan Blue'Safe Mavi Kale, küresel ısınmayla birlikte önemi daha da artan yalıtımla tasarruf konusuna dikkat çekiyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Demirdöküm'den dijital şofben

Türkiye'nin ilk şofben üreticisi DemirDöküm'ün, değişen tüketici beklentileri ve artan konfor talebi doğrultusunda ürettiği Compact şofbenler, hermetik modelleriyle tüketiciye teknoloji, konfor ve emniyeti bir arada sunuyor.

Eren: Müteahhitlerin elinde çok fazla konut birikti

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, dünyada yaşanan finansal krizin Türkiye'deki etkilerinin yavaş yavaş tecelli etmeye başladığını öne sürerek, "Konut yapıp satan müteahhitlerin elinde çok fazla konut stoku birikti.

İstanbul'un yeni ulaşım planları ne?

Gayrimenkulün prim yapması ile ulaşım yatırımlarının çok yakın ilişkisi var. Küçük ve büyük gayrimenkul yatırımcıları için işte İstanbul'un ulaşım yatırımları!

Bodrum'da 'Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım' toplantısı yapılacak

Bodrum'da 24-25 Mayıs tarihlerinde ABD 'li Ünlü Mimar Michael Sorkin'in de katılacağı INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması" toplantısı gerçekleştirilecek.

Balçova Emlak Müdürlüğü 2 arsa satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü Merkez ve Atıfbey Mahallesi'nde bulunan 3 bin 722 ile 4 bin 937 metrekare 2 arsayı açık teklif usulü ile satacak.

Neden arsa ve arazi yatırımı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak yazarı Tebernüş Kireçci neden arsa ve arazi yatırımının yüksek prim potansiyeli taşıdığını analiz etti.

Manisa'ya 200 milyon dolarlık AVM yatırımı

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı ticari gayrimenkul şirketi Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

m. m. m. mohamed el- kıkhia Haberi

m. m. m. mohamed el- kıkhia

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, gayrimenkul danışmanlık hizmetleri sunmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Barbaros Bulvarı Karadeniz Apartmanı NO: 29 Kat: 5 adresinde  faaliyete geçirildi. 16 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Kaan Soyak ve M. M. M. Mohamed El- Kıkhia ortaklığıyla...