25 / 04 / 2024

M. Mustafa Kopuz

M. Mustafa Kopuz

KMU İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Ali Kopuz, M. Mustafa Kopuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Erenler Caddesi, No:1/5'de kuruldu.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te M.Mustafa Kara tarafından kuruldu.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Asem Shaldoum, Ibrahım Mustafa ve Mohamed Ahmed ortaklığında kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M. Mustafa Güvey ve Tolgay Aras ortaklığında kuruldu.

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

M. Mustafa Kopuz Haberi

M. Mustafa Kopuz

KMU İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Ali Kopuz, M. Mustafa Kopuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


KMU İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...