07 / 12 / 2025

maç bileti

maç bileti

Eylül ayına girdik ama Ağustos ayında eğlence alanındaki harcamalarda en çok pahalanan etkinlik biletinin en olduğunu merak ediyor musunuz? Maç severler hayata küstü. Çünkü Ağustos ayında en çok fiyatı artan harcama maç giriş bileti oldu.

Ankara'da toplu ulaşıma zam geldi! 

Ankara'da toplu ulaşıma yüzde oranında 40 zam geldiği açıklandı. Buan göre, kentte hem dolmuş fiyatları hem de otobüs bileti fiyatları zamlanmış oldu.

Fiyatı en çok azalan ürün belli oldu! Maç severler hayata küstü

Eylül ayına girdik ama Ağustos ayında eğlence alanındaki harcamalarda en çok pahalanan etkinlik biletinin en olduğunu merak ediyor musunuz? Maç severler hayata küstü. Çünkü Ağustos ayında en çok fiyatı artan harcama maç giriş bileti oldu.

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022'de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

Batışehir'de Babalar Günü'nde ev alana kombine maç bileti hediye! 188 bin TL'ye!

Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir, Babalar Günü’nde çok özel etkinliklere imza atıyor

Yerel mağazalar ortak şirket kurarak büyüme yoluna girdi

Yerel mağazalar, Fayda A.Ş. adıyla ortak şirket kurarak Nefiss ve Saff markaları ile büyüme yoluna girdi

Tansaş 300'üncü mağazasını Mecidiyeköy'de açtı!

Tansaş'ın 300. mağazası Mecidiyeköy'de açıldı

Kiğılı, 165 mağaza ile Sarar'ı geçti

Abdullah Kiğılı, sene sonunu 165 mağazayla kapatacaklarını söyledi

Journey Jeans 2010 yılında mağazalaşacak

Kadın giyim markası Journey, şimdi de jean alanına giriyor. Firma 2010'da Journey Jeans olarak mağazalaşacak

Lazzoni Mobilya New York'ta mağaza açacak

Ankara'da iş yapan Laz mobilyacı Yaşar Kababulut, Lazzoni markasıyla Aralık ayında New York Manhattan'a mağaza açmaya hazırlanıyor

Bimeks'ten 15 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni mağaza

Türkiye'nin en eski teknoloji perakendecilerinden Bimeks, yeni mağaza yatırımlarıyla büyüyecek

Didim'deki İngilizler tapu mağduru oldu!

Aydın'ın turistik ilçelerinden Didim'de mülk edinmek isteyen İngiliz vatandaşlarının, askeri izin belgelerinin geç gelmesi nedeniyle mağduriyet yaşadıkları, hükümetin konuyla ilgili acil çözüm üretmesi gerektiği kaydedildi

Best Buy mağaza açma yarışına girmeyecek

İlk mağazasını Aralık ayında İzmir'de açmaya hazırlanan Best Buy'un CEO'su Robert Willet SABAH'a konuştu. "Türkiye zor bir pazar değil, ABD ve İngiltere'den daha sıkı bir rekabet yok Türkiye'de" dedi

maç bileti Haberi

maç bileti

Maç giriş biletinin ücreti yüzde 90.90 oranında arttı. Peki fiyatı en çok azalan ürün ne? Bu sorunun cevabı şeftali. Şeftali fiyatında Ağustos ayında yüzde 32.39 oranında azalma var. 

Verileri İstanbul Ticaret Odası (İTO) açıkladı. Geçtiğimiz ay yani Ağustos ayında bir önceki ay ile kıyaslandığında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri duyurdu.  İstanbul Ticaret Odası’nın açıkladığı İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde 242 ürün yer aldı, bu 242 üründen 106’sının perakende fiyatı arttı. 23 ürünün fiyatı azalırken, geri kalan 113 ürünün ise fiyatı aynı kaldı, değişmedi. 


Ağustos ayında kültür, eğitim ve eğlence harcamalarında durum ne oldu? Bu sorunun cevabı da yine İTO’nun açıkladığı İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde yer alıyor. Yüzde 90.90 oranındaki artışla fiyatı en çok artan harcama maç giriş bileti oldu....