28 / 03 / 2024

Macaristan Ticaret Heyeti Programı macaristan

Macaristan Ticaret Heyeti Programı macaristan

MÜSİAD tarafından potansiyel iş fırsatları ve ortak yatırım imkânlarını araştırmak üzere organize edilen, Macaristan Ticaret Heyeti Programında Türk işadamlarının milyon dolarlık anlaşmalara imza atması bekleniyor.

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Katar şirketlerinden Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen Türkiye-Katar Ticaret Heyeti ve ikili iş görüşmeleri Katar'ın başkenti Doha'da yapıldı.

Türk ihracatçılar yeni pazarlara sanal ortamdan ulaşıyor!

Sanal Genel Ticaret Heyeti programları kapsamında düzenlenen 6 organizasyonda, toplam 120 üretici/ihracatçı firmanın, 444 yabancı ithalatçı firmayla 1186 ikili iş görüşmesi yapması sağlandı.

DAİB İnşaat grubundan Bakü'ye çıkarma!

DAİB İnşaat sektörü firmaları Azerbaycan Bakü’de yurtdışı ticaret heyeti ve pazarlama faaliyeti kapsamında alıcılarla buluştu.

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Türk Yapı Malzemeleri sektörü Amerika'ya odaklandı!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupa ve Amerika pazarına odaklandı. Türk sanayisinin ihracatına katkı sağlamak isteyen sektör bu kapsamda fuarlara katılım, ticaret heyeti düzenleme, Türk Ticaret Merkezi kurma gibi girişimlerde bulunuyor. 

Polat Dış Ticaret’ten Macar firmalara işbirliği daveti!

Polat Dış Ticaret, Macaristan’da gerçekleştirdiği “Piyalepaşa İstanbul Roadshow”unda farklı sektörlerden 50’ye yakın Macar firması ile hem Piyalepaşa İstanbul hem de diğer farklı projeler için b2b görüşmeleri yaptı.

Antalya'dan İran hamlesi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinden oluşan Sektörel Ticaret Heyeti, İran'a düzenlenen seyahati tamamlayıp yurda döndü. İnşaat-yapı, makine-metal-enerji sektöründe faaliyet gösteren bölge sanayicileri katıldı.

Türkiye İMSAD, Afrika’nın kapısını araladı!

İnşaat malzemeleri ihracatındaki daralmayı aşmak üzere çalışan ve yeni pazar arayışlarına giren Türkiye İMSAD’ın çabaları ilk meyvesini verdi. Türkiye’ye gelen Kamerun Ticaret Heyeti, yakın gelecekte yapılabilecek işbirliklerinin temellerini attı.

İMSAD'a üye 51 kuruluş Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Türkiye İMSAD’a üye 51 kuruluş 39’uncu Yapı Fuarı’nda yerini aldı. Fuara Kamerun Ticaret Heyeti’ni ağırlayacak olan İMSAD damga vurmaya hazırlanıyor.

Almanya-Türkiye arasında güneş enerjisi anlaşmasının ilk adımı atıldı!

Güneş potansiyelini değerlendirmek için geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi ziyaret eden Alman ticaret heyeti ile Türk heyet arasında güneş enerjisinde çift yönlü ticaret anlaşmasının avantajları görüşüldü.

Tümexpo Genel Ticaret Fuarı açıldı!

Türkiye ihracatına katkı sağlamak amacıyla bugün başlayan Tümexpo Genel Ticaret Fuarı'na 34 ülkeden bini aşkın alım heyeti geldi.

Çanakkale heyeti Yunanistan'da turizm görüşmelerinde bulundu!

Yunanistan'la iki gündür temaslarda bulunan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) heyeti, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Yunan İş Konseyi toplantısında başta turizm olmak üzere birçok alanda iş görüşmesi yaptı.

Macaristan Ticaret Heyeti Programı macaristan Haberi

Macaristan Ticaret Heyeti Programı macaristan


MÜSİAD tarafından potansiyel iş fırsatları ve ortak yatırım imkânlarını araştırmak üzere organize edilen, Macaristan Ticaret Heyeti Programında Türk işadamlarının milyon dolarlık anlaşmalara imza atması bekleniyor.


T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah GÜL’ün himayelerinde, MÜSİAD organizasyonunda, 16-18 Şubat 2014 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye 100 kişinin üzerinde saygın işadamlarıyla ticaret heyeti programı düzenlenecek.


Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Macaristan ile pazar payımızın artırılması ve Macaristan’a yönelik yeni ihracat imkânlarının oluşturulması amacıyla Ahşap Ve Mobilya, Biotech, Çevre Koruma, Enerji, Finansal Hizmetler, Gıda ve Gıda Endüstrisi, İlaç, İnşaat Sektörü, Kimya Endüstrisi, Kimyevi Maddeler ve Mamulleri, Lojistik, Makine Ve Ekipmanları, Medikal Ürünler Ve Cihazlar, Metal Sanayi, Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv ve Yedek Parça, Plastik ve Kauçuk Sanayi, Tarım, Tekstil ve Giyim Sanayi, Tıp Teknolojileri,...