25 / 04 / 2024

mahal palace resort

mahal palace resort

Bay ve bayan ayrı kapalı termal havuzların yer aldığı Mahal Palas projesinde odaların fiyatları 12 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesinde 24 aya kadar vade yapılıyor...

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Efes Royal Palace Otel açıldı!

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Orient Palace Resort Hotel iflas etti!

Alanya Ticaret Sicil Memurluğunun 7770 sicil numarasında kayıtlı bulunan Orient Palace Resort Hotel AŞ. iflas etti. Firmanın 2 Ekim 2014 günü saat 14:36 itibari ile iflasına karar verildi.

Donald Trump iflas koruma istedi!

Trump iflas koruma istedi. Amerikalı işadamı Donald Trump’ın kumarhane ve eğlence şirketi Trump Taj Mahal Casino Resort ‘iflas koruma’ başvurusunda bulundu. Kumarhanenin Kasım’da kapanacağı belirtiliyor.

Doğuş Grubu Yunanistan'daki yatırımlarına Astir Palace Resort Vuliagmeni ekledi!

Yunanistan Hükümeti, 'Astir Palace Resort Vuliagmeni' yarımadasının, aralarında Doğuş Holding'in de bulunduğu altı şirketten oluşan konsorsiyuma satışını onayladı. Yunan Özelleştirme İdaresi'nin tarafları imzaya çağırmasıyla satış işlemi tamamlanacak...

Mahal Palace Yalova iletişim! 2014 sonunda hizmete açılıyor!

Mahal Palace Yalova iletişim için 444 17 69 telefon numarasını arayarak satış ofisine ulaşabilirsiniz. Mahal Palace Yalova projesinin 2014 yılı sonunda hizmete açılması hedefleniyor...

Doğuş Grubu Astir Palace Resort'un hissesinin yüzde 15'ini satın aldı!

Yunanistan’da krizden etkilenen ulusal banka NBG’nin satış listesindeki “Astir Palace Resort”un satış ihalesine 400 milyon euro ile en yüksek teklifi Arap yatırım fonu ACG verdi. Bu girişimin yüzde 15 ortağı ise Doğuş grubu...

Mahal Palace Armutlu daire fiyatları!

Mahal Palace Armutlu daire fiyatları kapsamında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Yalova'da yükselen Mahal Palace Armutlu kapsamında odalar 1+1, 1+1 deluxe ve de 2+1 şeklinde müşterilere sunuluyor

Permak İtalya'daki lüks adayı satın aldı!

Türk şirketi Permak Grubu İtalya'nın Venedik bölgesinde bulunan 62 bin metrekare büyüklüğündeki San Clemente Adası'nı ve adanın içinde bulunan 5 yıldızlı lüks San Clemente Palace Resort oteli satın aldı..

mahal palace resort Haberi

mahal palace resort

Oda tiplerinin 1+1, 1+1 deluxe ve 2+1 dubleks olarak tasarlandığı Mahal Palas projesinde 148 oda ve 808 yatak yer alıyor. Proje Abdurrahman Akarsu Holding imzası ile Yalova Armutlu'da hayata geçiriliyor.


37 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Mahal Palace Thermal Resort projesinin 34 bin 905 metrekare arsa alanına üzerinde inşa edilecek. 31 Aralık 2014'te hizmete sunulacak olan projenin inşaatı 15 Nisan 2013'de başlayacak.


Mahal Palace Resor'ta yer alan ortak kullanım alanları arasında kapalı aile dinlenme odaları, bay-bayan kapalı termal havuzu, masaj odaları, sauna-buhar odası, tematik arınma odalar ve kozmetik merkezi bulunuyor.



Mahal Palas Resort projesi 5 yıldızlı otel konsepti ile tasarlanıyor.


46 yıl boyunca yılda 1 hafta süresince kullanmak üzere kiralamanın yapıldığı Mahal Palas Yalova'da peşin ödemenin yanı sıra firma bünyesinde 24...