26 / 04 / 2024

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.



Antalya’nın lüks otel zincirlerinden olan ve iç pazarda Jolly Tur’la tek yetkililik anlaşması yapan Sunis Hotels, yatırımlarının yeni rotasını Ege’ye çevirdi. Antalya’daki 5 yıldızlı 4 otelden sonra grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi. Açılış nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal yatırım yaptıkları Özdere’yi İzmir’in incisi olarak nitelendirerek “Antalya, her zaman için turizmin başkenti ve cazibe merkezi olarak kalacak. Ancak Antalya’nın otele doyduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden biz de yeni destinasyon arayışına girdik.  İzmir  Özdere ve Seferihisar Doğanbey’de birini hayata geçirdiğimiz toplam 4 yatırımımız söz konusu” dedi. Seferihisar Doğanbey’deki otel yatırımı hakkında da konuşan Ünal, buradaki 120 bin metrekare arazi üzerinde termal resort ve sağlık turizmini konu alan bir proje planladıklarını belirterek “Arazimizin yakınında jeotermal kaynaklar mevcuttur ve toplam yatırım maliyetimiz arsa bedeli hariç 60 milyon Euro civarında olacak” dedi.


470 oda ve 13 havuz var


Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise Jolly’nin turizmdeki 28 yıllık maratonu boyunca partner seçiminde son derece titiz davrandığına dikkat çekti. Vardar “Bu titiz seçimimizin sonucu olarak bugün aralarında Sunis Hotels’in de yer aldığı Türkiye’nin en önemli otelleriyle birlikte çalışıyoruz” dedi. Toplam 470 odasıyla hizmet verecek olan otelde 8 bin metrekarelik SPA, 3 bin metrekarelik havuz, 13 bar ve  6 alakart restoran da yer alıyor.


Star


Geri Dön