19 / 04 / 2024

mahmut anlar

mahmut anlar

Napolitan yeni jenerasyon İtalyan yiyecek, içecek, eğlence ve müzik serüveni “PiPa”, şimdi Anadolu Yakası’nda!

TUYUP ile turizm çalışanlarının motivasyonu artacak!

AB ile Türkiye'nin 7,5 milyon Euro bütçeyle hayata geçirdiği TUYUP Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi kapsamında, otel çalışanı mutlu olmadıkça, turistin mutlu olmayacağı vurgulandı....

Doğadan uzak ofisler çalışanların sağlığını olumsuz etkiliyor!

Doğadan uzak ofisler çalışanların sağlığını olumsuz etkiliyor. Araştırmalara göre, yeşil alanlar ve güneş ışığı gibi doğal unsurların yer aldığı ortamlarda çalışmanın verim düzeyini yüzde 13 arttırdığı gözleniyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul çalışanları Kadıköy'de sahil temizliği yaptı!

Çevre bilincini Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e hizmet yağacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Spor Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığında yapılan görüşmeler neticesinde Yüreğir'e çok önemli projeler ve yatırımlar için destek sözü aldı, Adana'ya müjdelerle döndü.

Mahmut Çelikus: Kentsel dönüşümde esnafa da yer verilmeli!

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyledi.

Mahmut Çelikus: Kentsel dönüşümde esnafa yer verilmeli!

ESNAF ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyleyedi.

Mahmut Çelikus: Esnaf TOKİ konut alanlarında yer istiyor!

Esnaf ve Sanatlkarlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) inşa ettiği alanlarda esnaf ve sanatkara yer verilmemesinde eleştirilerini dile getirdi.

Elmalı Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı'da, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen l Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ' ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

Hilton Worldwide çalışanları sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı!

Hilton Worldwide çalışanları sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı. Türkiye’deki Hilton Worldwide otellerinin çalışanları, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Küresel Hizmet Haftası kapsamında dünya çapında bir sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı.

Milletvekili Mahmut Tanal'dan işyeri kiracılarını koruyan kanun teklifi!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sözleşme süresinin sonunda mal sahibinin gerekçe göstermeden kiracıları işyerinden çıkarmasının önüne geçecek bir kanun teklifini Meclis Başkanlığı’na sundu.

Antalya'da Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı llçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı İlçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi

Antalya'ya Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı verildi!

Elmalı îlçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

mahmut anlar Haberi

mahmut anlar

Concept Masters tarafından Nişantaşı’ nda kurulan ve başarılı mimar Mahmut Anlar’ ın tasarladığı, Napoli doğumlu, ödüllü şef Enzo Carbone ve PiPa’ nın Executive şefi Marco Russo’ nun oluşturduğu iddialı mönüleri, sıcak ve davetkar ortamı ile yeni jenerasyon pizza pasta İtalyan restoranı, gerçek Napolitan PiPa Trio ve PiPa Drinks olarak Ataşehir Trio’ da açıldı!


İyi yemekler yemek, birbirinden lezzetli kokteyller içmek,keyifli müzik dinlemek ve güzel vakit geçirmek adına sizi mutlu edecek tek kaçış noktanız PiPa Trio ve PiPa Drinks’ in müdavimi olacaksınız!


Concept Master’s ın yeni sürprizi PiPa Drinks’ te hem keyif hem eğlence bir arada!


İş çıkışlarınızda dostlarınızla birbirinden lezzetli kokteyllerinizi yudumlarken; günlük rutinden sıyrılmanın rahatlığını, düzenlenecek farklı Dj performanslarıyla eğlenmenin tadını, keyifli bir mekanda iş bağlantıları kurmanın hazzını, Ataşehir Trio’ da...