25 / 04 / 2024

Mahmut İnan

Mahmut İnan

MDZ İnşaat Malzemeleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut İnan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Dervişoğlu İş Merkezi, Ümraniye'de kuruldu.

Bro Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bro Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin İnanç ve Mahmut İnanç ortaklığında kuruldu.

Düzce'de su abonelerinden alınan ücretler TBMM'de!

Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Halk GYO Genel Kurulu'nda alınan kararlar!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 17 Nisan 2015 tarihinde yapılan Genel Kurul sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Olağan Genel Kurul toplantısında alınan kararlar...

Kiracıdan alınan depozito ne zaman verilmeli?

Kira sözleşmesi yapılan kiracıdan belli miktarda depozito alınabiliyor. Bu depozito bedelinin 3 aylık kira bedelinden yüksek olmaması gerekiyor. Peki, kiracıdan alınan depozito ne zaman verilmeli? İşte yanıtı..

Mahmut Sami Mallı kimdir?

İnşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mahmut Sami Mallı kimdir? Mahmut Sami Mallı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mahmut Sami Mallı...

Mahmut Çelikcan: Çarpık yapılaşmanın tek çözümü kentsel dönüşüm!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tapu konusunda son dönemlerde gelen şikayetler üzerine Akıncılar Mahallesi'nde vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Çelikcan, "Tek çözüm kentsel dönüşüm." dedi.

Satın alınan devre mülkün iadesi nasıl olur?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu satın alınan devremülkün iadesi nasıl olur sorusuna yanıt verdi..

Krediyle alınan ev tapusu ortak hisseli olur mu?

Konut kredisi için başvuru koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Konut kredisi kullanılarak bir mesken alınması halinde, evin tapusu krediyi alan kişi adına düzenleniyor. Peki, krediyle alınan ev tapusu ortak hisseli olur mu?

Krediyle alınan ev nasıl satılır?

Bankadan kredi kullanarak bir ev almak istediğinizi ancak evin kredi borcunun devam ettiğini düşünelim. Bu durumda krediyle alınan ev nasıl satılır? Krediyle alınan ev nasıl alınır?

Mahmut Hiçyılmaz: İnşaat sektörü ekonominin can damarıdır!

Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, inşaat sektörünü lokomotif sektör olarak niteleyip, " İnşaat sektörü kendisine bağlı olan birçok sektöre canlılık veren çok önemli bir sektördür." değerlendirmesinde bulundu...

MDZ İnşaat Malzemeleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MDZ İnşaat Malzemeleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut İnan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Dervişoğlu İş Merkezi, Ümraniye'de kuruldu.

Krediyle alınan evin tapu masrafı 2015!

Tapu dairesinde gerçek alım satım bedelinin beyan edilmesi gerekiyor. Peki, gayrimenkulü 150 bin TL'ye aldığınızı ancak bankadan 100 bin TL kredi kullandığınızı düşünelim. Bu durumda krediyle alınan evin tapu masrafı 2015 ne olacaktır?

Kira gelirlerinden alınan gelir vergisi!

Taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen kira kazançları vergiye tabi tutuluyor. Kira gelirlerinden alınan gelir vergisi beyanname verilerek senede 2 taksit halinde ödeniyor...

Mahmut İnan Haberi

Mahmut İnan

MDZ İnşaat Malzemeleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut İnan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


MDZ İnşaat Malzemeleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...