24 / 04 / 2024

Mahmutbey 2015 ofis projeleri

Mahmutbey 2015 ofis projeleri

Çok değil bundan 15-20 yıl öncesine kadar köy hüviyetinde olan Mahmutbey, İstanbul'un yeni ofis üssü oluyor. Bölgede üniversite kampüsünden çeşitli şirketlerin genel müdürlüklerine kadar çok sayıda işyeri ve eğitim kurumu var.

Ofis pazarında kiralama ve satış hızı azaldı!

Son yıllarda en fazla yatırım çeken alanların başında gelen Türkiye ofis pazarında kiralama ve satış talepleri azaldı. 2015 yılında toplam 327 bin m2 olan işlem sayısı 2016 yılında azalarak 202 bin m2’ye düştü.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

İstanbul ofis bölgelerinde 1.4 milyon metrekare ofis arzı bulunuyor!

DTZ Pamir & Soyuer'ın hazırladığı DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. Raporda İstanbul'daki ofis arzı incelendi.

İstanbul'da ofis kira ortalamaları genel olarak düştü!

Propin Property Investment Consultancy’nin hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2015 Dördüncü Çeyrek Raporu”nda 2015 yılı boyunca A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranlarını ve kira ortalamalarındaki değişimler incelendi.

İşte İstanbul'da ofis kiralarının en yüksek olduğu bölgeler!

Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2015 Dördüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı. 2015 dördüncü çeyrekte ofis piyasasında yaşanan gelişmeleri şöyle özetlendi..

Cushman & Wakefield, 2015 gayrimenkul raporunu açıkladı!

Toplam A sınıfı ofis arzı 2015 sonu itibarıyla 4.72 milyon m2’ye erişerek yıllık bazda % 11 arttı. En fazla arz girişi ise Ataşehir ve Maslak’ta oldu.

İstanbul Ofis Pazarı 2015 4. çeyrek raporu yayınlandı!

Propin Property Investment Consultancy’nin hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2015 Dördüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı. Rapor, ofis stokundaki artışın 2015 yılında da devam ettiğini gösteriyor.

Esentepe, en yüksek ofis kira değerine sahip bölge oldu!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı dördüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azalış göstermeye devam ederken, kira değerlerindeki azalışta hızlanma gözlemlendi.

Başkule Mahmutbey'de metrekaresi 5 bin 500 TL'ye ofis!

Başkule Mahmutbey projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Mekan Yapı'nın projesi Başkule Mahmutbey'de teslimler bu yıl Mayıs ayında yapılıyor...

Mall Of İstanbul Ofis'in 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar, şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Ofis 2015 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 40.maddesi uyarınca yayınladı.

Pera GYO 2015 Sümerpark Avm değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre 2015 Sümerpark Avm ve ofis projesi değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Fındıklı Ofis Binası 2'nin değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada TSKB Fındıklı Ofis Binası 2'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası'nın 2015 değerlemesini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Mebusan Caddesi mevkii, 85 pafta, 19 ada ve 110 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası 1'in değerleme raporunu yayınladı.

Mahmutbey 2015 ofis projeleri Haberi

Mahmutbey 2015 ofis projeleri

Çok değil bundan 15-20 yıl öncesine kadar köy hüviyetinde olan Mahmutbey, İstanbul'un yeni ofis üssü oluyor. Bölgede üniversite kampüsünden çeşitli şirketlerin genel müdürlüklerine kadar çok sayıda işyeri ve eğitim kurumu var.  Bu durum fiyatları da yükseltiyor. Balance Güneşli, Maryapı Yoo projeleri gibi nitelikli projelerde metrekare fiyatları 5 bin 500 liraya kadar ulaştı. İstanbul’un mega kent haline gelmesiyle birlikte artan talebe karşın yaşanan arsa sıkıntısı yepyeni bölgeleri konut ya da ofis merkezleri haline getiriyor. Bunlardan biri de Mahmutbey.


Çok değil bundan 15-20 yıl önce bostanlannda domates ve salatalık yetiştirilen Mahmutbey Köyü, zaman içinde konutların yükseldiği bir yerleşim yeri haline geldi. Boş arazilerin yoğun olduğu bölgede zaman içinde Kısık Plaza, Mia Plaza, Aslanoba Plaza’nın da aralannda yer aldığı plazalar, ofisler yükseldi.


Eren Kağıt,...