28 / 03 / 2024

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.



Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.  


Türkiye’de 25 ilde hizmet veren,  tüm Bölge Ortakları ile yurt dışında bulunan Kuzey Irak Erbil, Kuzey Kıbrıs Girne Bölge Ortaklığı ve Fransa Nice temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2015 yılı değerlendirmesinde ciro ve adet bazında  başarılı bulunan, İzmit, Bağlıca, Çekmeköy Mimarsinan, Bereketli, Denizli,  Ankara  Merkez, Kayseri, Kurtköy Bölge Ortaklıkları Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar tarafından ödüllerini aldılar.


2015 yılının “En Başarılı Bölge Ortaklığı” ödülünün sahibi İzmit Bölge Ortaklığı, Hadiye Akkurt ve Nurhayat Güldüren  oldu.


2015 yılının  “Örnek Ofis” ödülü ise, Bağlıca Bölge Ortaklığı  Köksal Ünal’a verildi.

Ayrıca markaya bağlılık ve sadakat gösteren;  5 yıl üzerinde Eskidji Gayrimenkul bünyesinde var olan Bölge Ortaklarına “Teşekkür Belgesi”, 10 yıl üzerinde Eskidji Gayrimenkul  bünyesinde var olan Bölge Ortaklarına “ Onur Plaketi” verildi. 


Toplantı programının 1. Gününde, Kürşat Tuncel’in “Gayrimenkul Piyasalarını Nasıl Okuyabiliriz?” Konulu, interaktif tahmin oyunlu semineri ile, Bölge Ortakları beyin fırtınası yaratırken, gala gecesi eğlencesinde yılın yorgunluğunu atarak, yeni başarılara doğru ilerlemek üzere enerji depoladılar. 



Geri Dön