28 / 03 / 2024

mahmutpaşa trafiğe kapanıyor

mahmutpaşa trafiğe kapanıyor

Tarihi yarımadaki esnafın Giyimkent ve Tekstilkent gibi bölgelere taşınmasını sağlamak için ilk adım bölge araç trafiğine kapatılarak atılacak. Bölgeyi yayalaştırmak için İTO ve Eminönü Belediyesi işbirliği yapacak.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de trafiğe kaydı yapılan her 9 otomobilden 1 tanesi elektrikli...

Türkiye'de bu yılın ekim ayında trafiğe kaydı gerçekleştirilen her 9 otomobilden 1'i elektrikli araçlardan oluştuğu kaydedildi. Buna göre, ayda trafiğe kaydı yapılan 75 bin 494 otomobilin 8 bin 340'ını elektrikli araçlardan oluştuğu bildirildi. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Valilik uyardı, İstanbul 'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar kapalı?

İstanbul Valiliği AK Parti İl Başkanlığınca yapılan açıklamaya göre yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeni ile bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında yarın Avrupa yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar...

Eylül'de trafiğe 198 bin 740 aracın kaydı yapıldı!

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 15,5 azaldı ve 198 bin 740 adet oldu. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

Otomotiv piyasasında alışılmadık artış! Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı bir yılda yüzde 86,2 arttı!

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan sıfır otomobil sayısı 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 86,2 oranında, toplam taşıt sayısı yüzde 110,6 oranında arttı. Ocak-ağustos ayları arasında trafiğe kayıtlar 804 bin 993’ü otomobil olmak üzere toplam 1 milyon 525 bin 213 adeti buldu.

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı, 2 bin 698 aracın da trafikten kaydı silindi. Böylelikle trafikteki toplam araç sayısı 190 bin 990 artış gösterdi.

Okullar ne zaman kapanıyor? 2023 karneler ne zaman verilecek, yaz tatili iptal mi? 2023 MEB okulların kapanış tarihi!

2022-2023 öğretim yılında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre, okulların kapanacağı tarih ve karnelerin öğrencilerle buluşacağı zaman dilimi merak ediliyor. Peki, 2022-2023 okullar ne zaman kapanıyor?

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!

mahmutpaşa trafiğe kapanıyor Haberi

mahmutpaşa trafiğe kapanıyor

TARİHİ yarımadanın trafiğe kapatılması yönünde ilk adım atılıyor. Eminönü'ndeki alışveriş merkezi Mahmutpaşa ve çevresinin yayalaştırılması için bugün Eminönü Belediyesi ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) arasında protokol imzalanacak. Eminönü Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada `Adım Adım Eminönü' sloganıyla başlatılan yayalaştırma çalışmalarının ilk adımının, Mahmutpaşa Caddesi ve çevresinden başlayacağı bildirildi. Açıklamada, Eminönü Belediyesi tarafından projelendirilen ve uygulama için startı verilen çalışmanın finansmanının İTO ve Eminönü Belediyesi tarafından ortaklaşa karşılanacağı belirtildi. Projenin toplam 800 bin YTL'ye mal olacağı ifade edilen açıklamada, Mahmutpaşa yokuşu ve çevresindeki sokakların düzenlenmesinin ardından yayalaştırma kararlarının aşama aşama tüm bölgede uygulamaya geçirileceği kaydedildi.


ERDOĞAN UYARMIŞTI


BİlİndİĞİ gibi bir süredir Mahmutpaşa, Sultanhamam ve Tahtakale'deki esnafın taşınması yönünde girişimler...