18 / 04 / 2024

mai residence daire fiyatları

mai residence daire fiyatları

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence Kartal’da peşinatsız, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Anadolu Yakası 'nda Kartal'da inşa ediliyor. Fer Yapı Mai Residence Kartal 2016 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Mai Residence Kartal'da yeni kampanya! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde yeni kampanya başladı. Projede ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunuyor. Ödemeler ise 2016 yılının Mart ayında başlayacak.

Kartal Mai Residence ödemeleri!

E-5 karayolu üzerinde inşa edilen ve Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Mai Residence ödeme planı kampanyası 31 Mart'a kadar geçerli olacak. İşte Kartal Mai Residence ödemeleri...

Mai Residence’da 3 bin 500 TL’ye ev sahibi olmak için son 5 gün!

FerYapı’nın, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence’da teslim heyecanı yaşanıyor. İlk blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim ediliyor.

Oturduğunuz yerden ödeyin: Mai Residence!

Dairelerin teslimlerine 2015 yılının Eylül ayında başlanması planlanan Mai Residence projesi, Fer Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan kampanya ile yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Fer Yapı Mai Residence 'ta 158 bin liraya home ofis!

Fer Yapı Mai Residence 'ta teslimler Aralık 2014'te gerçekleşecek, proje 2 blok halinde yükseliyor

Mai Residence 'ta 267 bin liraya 1+1! Aralık 2014'te teslim!

Mai Residence 'ta teslimler Aralık 2014'te gerçekleşecek, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Kartal Mai Rezidans'ta 156 bin liraya! 60 ay vade imkanı ile!

Fer Yapı Mai Residence'tan konut sahibi olmak isteyenler 60 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyor, projede fiyatlar 156 bin liradan başlıyor

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı!

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı kapsamında 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Mai Residence'den daire alan öğrencilere hediye çeki!

FerYapı, Mai Residence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 ahırımda 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Mai Residence Kartal'da ara ödemesiz peşinatsız! 345 bin TL'ye!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede Fer Yapı imzası bulunuyor. Mai Residence Kartal projesinde alternatif daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor.

Mai Residence: Bu manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Residence projesi Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede ilk bloğun teslimi hemen yapılırken ikinci blok 2015 yılının Eylül ayında teslim ediliyor.

mai residence daire fiyatları Haberi

mai residence daire fiyatları

"Mai Residence fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Kartal'da E-5'in deniz tarafında bulunan proje Adalar manzaralı dairelerden oluşuyor.


Fer Yapı imzası taşıyan Kartal Mai Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinat ve ara ödeme yapılmadan konut sahibi olunuyor. Projede ödemeler Nisan 2016 tarihinde başlıyor. 


Mai Residence Kartal'da sinema odası, havuz, Back-Up Concierge hizmetleri, her katta kat bahçesi, mini müzik stüdyosu, depo alanları VIP Lounge, kafeler, hobi alanları, mağazalar, çok amaçlı salon, çocuk oyun alanları, fitness salonu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Konut bloğu bu yıl Eylül ayında, home office bloğu ise hemen teslim edilen Fer Yapı...