20 / 04 / 2024

Makro İnşaat yeni projeler

Makro İnşaat yeni projeler

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

Makro İnşaat yeni yılda iki yeni proje yapacak!

Bu yıl Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir, Köşe Çarşı, Giriş Kayaşehir, Mavera Sarayları ve 540/4 Parsel'le adından söz ettiren Makro İnşaat, 2014' te yeni projelere yoğunlaşacak.

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat!

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 16 Mart tarihinde ön satışa çıkıyor. İşte Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Makro İnşaat Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Makro İnşaat yeni projeler Haberi

Makro İnşaat yeni projeler

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Makro İnşaat, önümüzdeki dönemde 2 yeni projeye imza atacak. Makro İnşaat, Başakşehir’de farklı sektörlerde de yatırım yapıyor. 

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan firmanın 3 milyon metrekarenin üzerinde konut, AVM, ticari ünite, otel, sosyal tesis gibi alan hayata geçirdiğini söyledi. 

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Başakşehir’de yeni konut ve ticari projelerin yanı sıra sosyal alanlar için de destek verdiklerini ifade etti. Uyan, 2 projeyle yaklaşık 1500 konut yapacaklarını açıkladı.


İLK SERTİFİKA İHRACI 

Başakşehir’de toplamda 16 projeye imza attıklarını açıklayan Uyan, “Bunlardan en bilinenleri; satış ofisi bağlantılı numune daire uygulaması, hobi bahçeli daire konsepti, çift sosyal tesis tercih imkanı, salon mutfak entegre yemek odası” dedi. 

Türkiye’nin ilk gayrimenkul sertifikasını ihraç eden şirket olarak da sektöre...