27 / 04 / 2024

Malatya Akçadağda kentsel dönüşüm

Malatya Akçadağda kentsel dönüşüm

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

17 Ağustos Marmara Depremi nedeniyle açıklama yapan İTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziyadin Çakır  İstanbul'da kentsel dönüşümde büyük değişim yaşandığını ancak henüz istenilen seviyede olmadığını dile getirdi. 

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da kentsel dönüşüm çok önemli bir konu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi AK Parti adayı Binali Yıldırım ile ortak bir yayına katılan CHP adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşüm çok önemli bir konu" dedi.

Malatya Akçadağ'da acele kamulaştırma!

Malatya Alçadağ'daki bazı taşınmazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılacak...

Hamza Dağ: Kentsel dönüşümde vatandaş mağdur olmamalı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kentsel dönüşüm konusunda açıklamalarda bulundu. Dağ, ''Kentsel dönüşüm konusunda en önemli kıstas vatandaşların mağdur olmamasıdır'' diye konuştu.

Bursa'da kentsel dönüşümün formülü ortak akıl!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın başkanlığında Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl belediye başkanları ile belediyelerin imarla ilgili teknik ekiplerinin katıldığı bir toplantı yaptı. Toplantıda kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Antalya'da ada bazlı kentsel dönüşüm gerekli!

Ada bazlı kentsel dönüşüm, Antalya'da bozulan imar yapısının değişmesi için fırsat olarak görünüyor. Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, kentteki dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Malatya Akçadağda kentsel dönüşüm Haberi

Malatya Akçadağda kentsel dönüşüm

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "İlçemiz genelinde yapı stoku eskimiş durumda, yeni TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz. Mevcut yerleşim yerlerini yeniden planlamamız gerekiyor, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi. 



Malatya Akçadağ Belediyesi'nin ev sahipliğinde Öğretmenevi'nde, Akçadağlı iş adamlarıyla birlikte toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, belediye olarak yapılan hizmetler ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgiler verdi. Kazgan, "İki yıla yaklaşan görev süremizde, Akçadağ Meslek Yüksek Okulu (MYO) çalışmaları bitti ve eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlandı. Anadolu Öğretmen Lisesi, Fen Lisesi'ne, Akçadağ Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ( YİBO ) Sağlık Meslek Lisesi'ne dönüştürülerek ilçemize kazandırıldı. Bu arada hastanemiz tamamlanarak hizmete açıldı. TOKİ 2. Etap 308...