23 / 04 / 2024

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.



AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Meclis'te gerçekleştirdiği basın toplantısında, AK Parti'nin, 2023'e gidilirken 'güçlü şehirler, güçlü Türkiye' anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bursa'da bu kapsamda birçok projenin startının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca verildiğini belirtti.

Bursa da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Ödünç, şöyle konuştu: "AK Parti, 19 yılda yeşil alan oluşturmada rekor kırmış bir millet hareketidir. Bursa'da 680 bin metrekarelik alanda 5 millet bahçesi projemiz olanca hızıyla devam ediyor. Şehrimizin geleceğinin teminatı olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızda da büyük bir kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bizim hedefimiz, afetlere karşı güvenli, sağlam yuvalarıyla depreme karşı dayanıklı, emin bir Bursa. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, tüm belediyelerimizle birlikte Bursa'yı yeşiliyle, tarihiyle gün yüzüne çıkaracak çalışmalar, bundan sonra da büyük bir aşkla devam edecektir."

 

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!


Geri Dön