20 / 04 / 2024

malatya belediyesi turizm master planı

malatya belediyesi turizm master planı

Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında yapılan Malatya Turizm Master Planının yenilenmesi için harekete geçti. Turizm yenilenmesi çerçevesinde; bilgilendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı salonunda yapıldı.

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Kocaeli'deki tehlikeli binalar tek tek yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlikeye neden olan Tekel Duvarı’nın yıkımını gerçekleştirdi.

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parselini sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parseli ihale ile sattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 arsasını sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yaka, Bahçebaşı, Kavaklıbağ mahalleri ile Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde satışa çıkardığı 28 parselden 18'i satıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 28 arsasını satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka Mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulünü ihale ile satışa çıkarıyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Salı günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 19 taşınmazdan 16'sını "Açık Teklif Usulü", 3'ünü de "Kapalı Teklif Usulü" ile satışa çıkardı.

Malatya Belediyesi'nden 16.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan gayrimenkuller toplamda 16 milyon 488 bin 493,50 TL bedel ile satılıyor. 

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 parsel sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Açık Teklif Usulü ihaleyle satışa çıkarılan 50’si parsel, 2’si dükkan toplam 52 gayrimenkulden 12 tanesi satıldı.

malatya belediyesi turizm master planı Haberi

malatya belediyesi turizm master planı

Büyükşehir Belediyesi çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında yapılan Malatya Turizm Master Planının yenilenmesi için harekete geçti. 


Turizm Master Planının yenilenmesi çerçevesinde; Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yüksek Şehir Plancısı Saffet Atik'in konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonunda yapıldı. 


Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Erol Yiğit, şube müdürleri ve teknik personeller katıldılar. 


Gazi Üniversitesi öğretim görevlisi Yüksek Şehir Plancısı Saffet Atik, Planlamaların klasik ve geleneksel çalışmalar olduğunu belirterek, Antalya, Adapazarı, Bolu, Zonguldak gibi şehirlerde yapılan planlamalardan örnekler verdi. 


Dünya Turizm Örgütünün bir unsur üzerinde durduğunun altını çizen Atik, "Dünya Turizm Örgütü yerel kültürün ön plana çıkarılmasını istiyor. Kentler bu planları yaparken atılımın hangi alanda olacağına karar vermeli. Tarım mı? Turizm mi? Sanayi...