25 / 04 / 2024

Malatya depremzede konut

Malatya depremzede konut

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Depremzede kiracılar da ev sahibi olabilecek!

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük yıkım alan Malatya'da temel atma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Çamurlu Mahallesi'nde bugün temeli atılan 400 sosyal konut projesinden depremzede kiracıların da ev sahibi olabileceği açıklandı.

Depremlerden etkilenen Malatya'da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 

Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da afetlere dayanıklı ve yatay mimariye uygun 103 bin 19 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Malatya'da 69 bin depremzede konteynerlere yerleştirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'da, toplamda 69 bin depremzede konteynerlere yerleştirildi.

Malatya'daki 5 bin 959 konteynere 22 bin 684 depremzede yerleştirildi!

Kahramanmaraş merkezde 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde en çok yıkımın olduğu illerden biri olan Malatya'da, 12 noktada kurulan 5 bin 959 konteynere 22 bin 684 depremzede yerleştirildi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Malatya depremzede konut Haberi

Malatya depremzede konut

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de konutları ağır hasar gören vatandaşlar için yapılacak konutlar için çalışmalar başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Battalgazi Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamada, 24 Ocak tarihinde yaşanan depremden etkilenenler için ilçede inşa edilecek 2 bin 350 konutun 1500'ünün Gelincik Tepesi'nde yapılacağı belirtildi.

Bu bölgeyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığı belirtilen açıklamada, çalışmaların başladığı da bildirildi. Yapılan açıklamada ayrıca, belediyenin daha yaşanabilir bir ilçe inşa etmek amacıyla çeşitli çevre projeleri hazırladığı...