25 / 04 / 2024

malatya gündüzbey

malatya gündüzbey

Malatya'da içme suyuna yapılan yüzde 300'lük zam kararı başta Gündüzbey olmak üzere şehir genelinde büyük tepki gördü. Gündüzbeyli vatandaşlar, "Bu zam kararı geri alınmadığı takdirde Pınarbaşı'ndaki içme suyu tesisine yürüyüş yaparak suyu keseceğiz" dedi

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin  bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklamaya göre İsrail'in 37 gündür devam eden saldırılarında 41 bin 30 konut tamamen, 222 bin 120 konut ise kısmen yıkıldığı açıklandı. 

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Eğer yapmadıysanız bugün son gündü! SGK 31 Mart'a uzatmıştı

Mükellefin Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri ve bu beyannamelerin üstüne gerçekleşen  vergilerin ödeme zamanlarının 31 Mart 2023'e kadar uzatılması kararı alındı.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gecenizi gündüze çeviren BMW 7 Mart fiyatları merak ediliyor! 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bu çok etkileyici bir yönetici aracı olan BMW 7 Serisi hala piyasanın en çok rağbet edilen araçları arasında. Güçlü motoru ve teknik detaylarıyla BMW 7 kullanıcısına harikalar sunuyor. İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

5 gündür peş peşe düşen altın için kritik gelişme! 4 saat sonra altının yönü belli olacak

Altın fiyatları güçlü doların baskısı ve merkez bankalarının sıkılaşma politikalarından dolayı 5 gündür düşüyor. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı 4 saat sonra kritik gelişmeden sonra belli olacak.

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

İnşaat malzemelerinde zam yağmuru devam ediyor! Demire büyük zam geldi! 6 Ağustos 2022 güncel demir ve çimento fiyatları

Demir fiyatları son bir gündür maksimum rakam ile 13,500 liradan satılıyor. Geçtiğimiz haftalarda demir fiyatları yılın en düşük seyirlerini gösterirken önceki günlerde gelen zamlar ile fiyatlarda artış yaşandı. Halbuki tüm dünyanın aksine Türkiye’de demire son iki haftada iki kere indirim gelmişti.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

malatya gündüzbey Haberi

malatya gündüzbey

 Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Kurulu'nda içme suyu ile ilgili alınan "Üç bölge tarifesi" ve "zam kararı" Gündüzbey Muhtarı Mehmet Balta ve Gündüzbeyli vatandaşları çileden çıkardı. Balta, "Hem suyun gözünde bulunacaksınız, hem de Malatya'nın ve bölgenin en pahalı suyunu içip kullanacaksınız. Gündüzbey hangi ölçülere göre en pahalı tarife kapsamına alındı? Daha önce tonunu 80 kuruştan kullandığımız suyu şimdi 5 liradan tüketeceğiz. Bu haksızlığı kabul etmemiz mümkün değildir" şeklinde konuşan vatandaşlar, "Malatya'nın içme suyu bizim topraklarımızdan çıkmaktadır. Zaten daha önce su bizim köyün tasarrufunda olup, 1954 yılında bir oldubittiye getirilerek elimizden alındı. Yapılan anlaşmaya göre, sulama ve içme suyu köyümüze ücretsiz verilecekti. Hadi ondan vazgeçtik, şimdi en ucuz tarife bize uygulanması gerekirken en pahalı tarife uygulanmaktadır" dedi. 


Gündüzbey Mahalle Muhtar Mehmet Balta...