20 / 04 / 2024

malatya hekimhan

malatya hekimhan

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle oluşan hasara ve alınacak önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

Malatya Hekimhan'da icradan 3.8 milyon TL'ye fabrika!

Malatya Hekimhan'da bulunan maden sahası, Hekimhan İcra Dairesi tarafından 18 Ağustos 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

Malatya'da 35 milyon yıllık kanyon, turizme kazandırılacak!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde dik kayalıklar ve doğal taraçalara sahip Girmana Kanyonu'nun turizme kazandırılması için bazı çalışmalar yapıldı.

Malatyada'ki 35 milyon yıllık kanyon, turizme kazandırılacak!

Hekimhan ilçesine bağlı Girmana beldesinde 35 milyon yıl önce oluştuğu belirtilen kanyonun turizme kazandırılması hedefleniyor

Malatya Hekimhan TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Malatya Hekimhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Hekimhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Hekimhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Hekimhan sosyal konut projesi... 

Malatya'da akşam saatlerinden şiddetli deprem meydana geldi! Bölgedeki son durumu AFAD açıkladı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22:04 sıralarında şiddetli bir sarsıntı meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin gücüyle ilgili iki farklı açıklama yaptı. Bölgede yaşanan son durumla ilgili ilk bilgiler geldi. İşte detaylar...

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

Malatya'da depremde hasar gören 157 bina yıkılacak!

Malatya'nın Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde meydana gelen, büyüklükleri 3.0 ile 4.5 arasında değişen depremlerde ağır hasar gören 157 bina yıkılacak.

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde zarar gördüğü için yıkılan  Güzelyurt Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.

TOKİ Malatya Hekimhan son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Hekimhan projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Hekimhan başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 73 adet konutun yer aldığı Malatya Hekimhan TOKİ için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Hekimhan başvuruları bugün başlıyor!

Malatya Hekimhan TOKİ projesinde yer alan 73 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Hekimhan kurası çekildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmalrı devam eden projede kuralar çekildi. 

Malatya Kurşunlu eski belediye binası restore edildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nin eski belediye binası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi.

TOKİ Malatya Hekimhan'da çalışmalar başladı!

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yapımı üstlenilen konutların temel atma çalışmaları başladı.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Malatya Hekimhan'a asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

malatya hekimhan Haberi

malatya hekimhan


Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle oluşan hasara ve alınacak önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu. 


Doğu Anadolu Fay hattı üzerinde olan ve birinci derece deprem bölgesinde bulunan Malatya İlinde arka arkaya irili ufaklı depremler meydana geldiğini ifade eden Ağbaba "29 Kasım 2015 tarihinde Hekimhan İlçesi Dursunlu Mahallesi merkezli 5,0 büyüklüğündeki depremde de bazı evlerin duvarları tamamen yıkılmış, pek çok evin duvarlarında derin çatlaklar meydana gelmiştir." dedi.


Depremin üzerinde 5 ay geçmesine rağmen, evleri hasar gören vatandaşların kaygılarının devam ettiğini belirten Ağbaba, evler konusunda nasıl bir çözüm üretileceğinin bilinmediğini söyledi.


Ağbaba'nın soruları


1-  Hekimhan İlçesi Dursunlu Mahallesi’nde meydana gelen depremin ardından hasar tesbit çalışmaları yapılmış mıdır? Kaç evde ne kadar hasar meydana gelmiştir?...