18 / 04 / 2024

malatya hızlı tren mi geliyor

malatya hızlı tren mi geliyor

Türkiye’ye 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi’ni açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’ya da Hızlı tren, 2’nci üniversite, kayısıya teşvik ve yeraltı kaynaklarının işlenmesi için fabrika sözü verdi.

Malatya-Sivas arası hızlı tren ile 40 dakikaya düşecek!

4 saat olan Malatya-Sivas arası hızlı tren ile 40 dakikaya inecek. 132 kilometrelik hattın yakında açılması bekleniyor.  

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesi mecliste!

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya'ya hızlı tren geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci yaptığı açıklamada, Malatya hızlı tren hattının 2019 yılında tamamlanacağını söyledi.

3 ile hızlı tren müjdesi!

Bakan Tüfenkci, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını açıkladı.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Malatya'da hızlı tren projesi hayata geçirilecek!

Bülent Tüfenkci, Malatya'yı İskenderun ve Mersin limanlarına bağlayacak hızlı tren projesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile ön görüşme yaptıklarını ifade ederek, en kısa sürede projenin ihalesine çıkılacağını söyledi.

Malatya’ya hızlı tren ve 2. üniversite geliyor!

Türkiye’ye 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi’ni açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’ya da Hızlı tren, 2’nci üniversite, kayısıya teşvik ve yeraltı kaynaklarının işlenmesi için fabrika sözü verdi.

Tahir Öztürk'ten yüksek hızlı tren müjdesi!

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı Sivas-Malatya güzergâhındaki Çetinkaya-Malatya arasındaki bölümün ihalesinin yapılarak sözleşmesinin imzalandığı müjdesini verdi.

Malatya Hızlı Tren İhalesi Yapıldı!

Malatya AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin Sivas-Malatya güzergahındaki Çetinkaya-Malatya arasındaki bölümün, Etüt, proje ve mühendislik ihalesinin yapıldığını belirtti

Çalık Hızlı Tren projesinin ihalesi ne zaman imzalanacak?

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Malatya’da yapılması planlanan hızlı tren ile ilgili müjde verdi. Çalık, "10 gün içinde hızlı tren proje ihale sözleşmesi imzalanmış olacak” dedi.

Başbakan Erdoğan: Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz!

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş mitinginde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a yüksek hızlı tren (YHT) müjdesi verdi. Erdoğan, "Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz" dedi.

Yüksek Hızlı Tren projeleriyle neresi kaç saat olacak?

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışıyla birlikte işletmede olan YHT hattı uzunluğu 1420 kilometreye ulaşacak. İştehızlı ve yüksek hızlı tren hattı projeleri tamamlanmasının ardından kentler arası hedeflenen seyahat süreleri...

Ankara İstanbul hızlı tren hattı Marmaray ile birleştirilecek!

İstanbul ile Ankara arasını 3,5 saate indiren ve Anadolu ile bağlayan Yüksek Hızlı Tren’in açılışını yapan Başbakan Erdoğan, seferlerin 3 Ağustos Pazar akşamına kadar ücretsiz olacağını müjdeledi.

malatya hızlı tren mi geliyor Haberi

malatya hızlı tren mi geliyor

Türkiye’ye 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi’ni açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’ya da Hızlı tren, 2’nci üniversite, kayısıya teşvik ve yeraltı kaynaklarının işlenmesi için fabrika sözü verdi, kenti bölgesel cazibe merkezine dönüştüreceklerini belirtti.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen yoğun katılımlı mitingde Malatyalılara seslendi.  Davutoğlu, AK Parti Seçim Beyannamesinde yer almayan 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı müjde paketini ilk kez açıkladı. Pakette öğrenciye, askere, polise, öğretmene, emekliye ve muhtarlara müjdeler verdi.  Malatya’ya yapılan hizmetlere kısaca değinen Başbakan Ahmet Davutoğlu, hızlı tren, 2’nci üniversite sözü vererek, yarım kalan projelerin de bir an önce bitirileceğini dile getirdi. Sözleri sık sık sloganlarla kesilen Davutoğlu, Malatya’yı “Davamızın Şehri, Destan Şehir” olarak niteledi.


MALATYA İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Başbakan Davutoğlu, konuşmasında şu...