19 / 04 / 2024

malatya itfaiye merkezi binası

malatya itfaiye merkezi binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yangınlara daha hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlamak amacıyla Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde yaptırılmakta olan Mobil İtfaiye Merkezi kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya Büyükşehir ağır hasarlı yapıları yıkıyor!

Malatya şehir merkezi başta olmak üzere, merkez dışında Doğanyol, Kale ve Pütürge’de hasar tespiti sonrası yıkım kararı çıkan yapılar yıkılıyor.

Malatya’da ağır hasar gören 37 bina yıkılacak!

Merkezi Elazığ'ın Sivrice olan 6.8'lik depremde, Malatya'nın 4 ilçesinde ağır hasar gören 37 binanın yıkılmasına karar verildi...

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Malatya  Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı.

malatya itfaiye merkezi binası Haberi

malatya itfaiye merkezi binası


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yangınlara daha hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlamak amacıyla Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde yaptırılmakta olan Mobil İtfaiye Merkezi kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.420 m2alan üzerine kurulan merkez, Yeşilyurt bölgesinde önemli bir ihtiyacı giderecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Yardımcıları ile birlikte Mobil İtfaiye Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

İtfaiye Teşkilatını güçlü bir yapıya kavuşturmayı amaçladıklarını belirten Başkan Çakır, Aşağıbağlar Mahallesi'ne yapılmakta olan Merkez içerisinde yemekhane, dinlenme odası, amir odası ve 3 araçlık garajın bulunduğunu söyledi.

İlçelerde ve kırsalda planlanan çalışmaları bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Çakır, “Malatya’mızın her noktasında yaşanacak olumsuzluklara seri bir şekilde ulaşabilmek için farklı bölgelerde itfaiye merkezleri oluşturuyoruz. Bunlardan bir tanesi de Kuyuönü bölgemiz. Buradaki müfreze Tecde, Çilesiz, Toki, Yeşilyurt’ta...