16 / 04 / 2024

Malatya Kuzey Çevre Yolu

Malatya Kuzey Çevre Yolu

1 yıl önce temeli atılan Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun ihalesi tamamlandı. Projenin bölgenin en önemli yatırımı olduğu ifade ediliyor.

Malatya Kuzey Çevre Yolunun yapımına ilişkin 4 soru TBMM'de!

Malatya Kuzey Çevre Yolunun yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yolun yapımına ilişkin olarak Bakan Arslan'a 4 soru sordu..

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı!

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı. Temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açıklamalarda bulundu.

Malatya Kuzey Çevre Yolu TBMM gündeminde!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da yapılması planlanan çevre yoluna ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba, hazırladığı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

SON DAKİKA! Malatya’da 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, saat 01.32’de Malatya’da 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Malatya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberine göre Malatya'da çevre illerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin kaç şiddetinde olduğu henüz bilinmiyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Malatya Kuzey Çevre Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Malatya'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için yaklaşık 1.5 milyar lira ödeme!

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Çevre Otoyolu’na, yılın ilk yarısı için araç geçiş garantisi kapsamında devletin yapacağı ödeme tutarı büyük ölçüde belli oldu. Temmuz ayının son haftasında işletmeci şirkete, 1 ile 1.5 milyar TL arasında bir ödeme söz konusu.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Malatya Kuzey Çevre Yolu Haberi

Malatya Kuzey Çevre Yolu

1 yıl önce temeli atılan Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun ihalesi tamamlandı. İşte Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Donat'ın yazısı...


Daha geçenlerde buradaydık... Seçimden hemen önce. Şimdi Malatya'dayız. Sekizinci "İl buluşmaları." Daha önce de yazdık... Malatya "Yükselen şehirlerden." "Vali, belediye, milletvekili, emniyet, üniversite" uyum içindeyse... Şehir sınıf atlıyor.
Malatya gibi.

Yeşilyurt... Gündüzbey... Malatya'nın "Biraz yüksek rakımlı" yerleri. Malatya sıcaktan kavruluyor. "Az biraz" yüksek yerler ise serin. "Buralar" Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın söylemiyle "Lezzet vadisi." Çay bahçeleri... Kır kahvaltısı... Piknik yerleri... Lokantalar. Su Sesi... Kirazlı Konak... İkram Sofrası... Dalbastı Kafe... Masal Et Dünyası... Yeşil Park... "Mekân çok." SABAH ekibi olarak kahvaltıyı "Su Sesi"nde yaptık.

Milletvekilleriyle, Büyükşehir Belediye Başkanı'yla birlikte. 2013'te de "Buraya" gelmiştik... Yazmıştık... 1 Mayıs 2013- Çarşamba. "Bölge öylesine...