19 / 04 / 2024

Malatya Stadı inşaatı ne durumda

Malatya Stadı inşaatı ne durumda

Malatya'da, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i tamamlandı

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Malatya'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya'da 32 milyon 968 bin 543 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Malatya'da 38.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, 38 milyon 62 bin 577 TL bedelle kat  karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya Stadı inşaatı ne durumda Haberi

Malatya Stadı inşaatı ne durumda

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde yapılan, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı.


Merkez Battalgazi ilçesinde, İnönü Üniversitesi yerleşkesi karşısında, 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen stat, çim zeminden itibaren 6 kat yükseklikte bulunuyor.  


Stat yapım ihalesini ilk alan firmanın iflas etmesinin ardından bir süre bekleyen, daha sonra farkı bir firmaya ihale edilerek kaldığı yerden inşası süren stadın en kısa sürede tamamlanması için yoğun çalışmalar sürdürülüyor. 


Dış cephe kaplamalarının çoğu tamamlanan ve çimleri serilen 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i bitti. 


Malatya'da futbolseverler için güzel bir ortam oluşturacak stadın iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renkler kullanıldı. Dış...