20 / 04 / 2024

Malatya Stadyumu ne zaman tamamlanacak

Malatya Stadyumu ne zaman tamamlanacak

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TOKİ tarafından yapılmakta olan İnönü Üniversitesi karşısındaki stadyumun inşaat alanında inceleme yaptı, Öznur Çalık son durum hakkında bilgi aldı.

Malatya Kale İlçe Stadyumu Ocak'ta açılacak!

Malatya’nın Kale ilçesinde yapımı devam eden ilçe stadyumunda sona gelindi. Stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor. 

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

Malatya Stadyumu 11 Ağustos'a yetişecek!

Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulunuldu. Stadın 11 Ağustos'a yetiştirmesi için çalışmaların hızlandığı kaydedildi.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya Stadı 5 Şubat'ta devredilecek!

Malatya Stadyumu’ndaki bir türlü bitirilemeyen işler en sonunda teslim aşamasına geldi. Stadın 5 Şubat’ta devri için TOKİ tarafından bir heyetin geleceği öğrenildi.

2016'da tamamlanacak 4 yeni stat projesi!

Malatya Stadyumu,Gaziantep, Malatya, Samsun ve Eskişehir'de yapımına devam edilen stadyumların 2016 yıllı bitmeden kapılarını açacağı açıklandı

Malatya Arena Stadyumu 2017'de tamamlanacak!

Malatya'da müteahhit firmasının iflas etmesinden dolayı yarım bırakılan 25 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nın yeni ihale tarihi 9 Aralık olarak açıklandı.

Malatya Arena Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Malatyalıların bitmesini dört gözle beklediği Malatya Arena Stadında işler kaplumbağa hızıyla ilerliyor. Son günlerde çıkan haberlerin aksine yeni stadın en iyi ihtimalle 2015 sonunda tamamlanacağı öğrenildi.

Malatya Arena Stadyumu Temmuz sonunda tamamlanacak!

TOKİ Başkanlığı iş birliğinde 11 Mayıs 2012 temeli atılan Malatya Arena Stadyumunda, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Toplu Konutlar İdaresi Başkan Yardımcısı Sami Er, 'Stadyumun Temmuz'un sonuna bitirmeyi hedeflediklerini' belirtti.

Malatya Arena Stadyumu'nun yapımı durma noktasına geldi!

Malatya Arena Stadyumu’nun yüklenici firması İlci Holding, iflas erteleme talebinde bulundu. Statta çalışmalar neredeyse durma noktasına geldi. Malatya Arena Stadyumu'nun iş bitirme süresi uzatılabilir.

Mehmet Ergün Turan, Malatya Arena Stadyumu'nu yerinde inceledi!

Malatya’daki incelemeleri kapsamında TOKİ'ye devredilen “Malatya İnönü Stadyumu”nu gezen Mehmet Ergün Turan ayrıca TOKİ tarafından inşa edilen “Malatya Arena Stadyumu”nu da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Malatya Stadyumu ne zaman tamamlanacak Haberi

Malatya Stadyumu ne zaman tamamlanacak


Stadyum inşaat alanına beraberindeki partili yöneticilerle birlikte giden Milletvekili Çalık, burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, TOKİ kontrol memuru Hurşit Kuşçu ve inşaat şefi Sedat Başar'dan son durum hakkında bilgi alarak, inşaat alanını gezdi. 

Kuşçu, "Yüklenici 6 Eylül 2012 tarihinde işe başladı ve bugün itibariyle betonarmemizin yüzde 91 'i tamamlandı, kaba inşaatın çatı makaslan yapılmaya başlandı ve artık projemiz 2014 yılının sonu itibariyle tamamlanacak. Saha içi çalışmamız da Mayıs 2015'te tamamlanacak. 

Dolayısıyla Malatya'ya çok kaliteli, süper ligde örneği olan Mersin ve Sivas gibi çok kaliteli bir stadyumu sahip olacağız" diye konuştu. 

İnşaat şefi Başar ise, kaba inşaatın yüzde 91'inin bittiğini belirterek, çelik halatların çekilmeye başlandığını ve bu durumda ise çelik halatların yüzde 30'unun bittiğini kaydetti. 

Sadi Fındıklı ise, "Malatya'da bu...