18 / 04 / 2024

Malatya Yeşilyurt yatırımları 2018

Malatya Yeşilyurt yatırımları 2018

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Veli Çilsal tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları borç açıklaması! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcu hakkında açıklama yaptı.

Malatya Yeşilyurt yatırımları 2018 Haberi

Malatya Yeşilyurt yatırımları 2018

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçeye yapılan ve yapımına devam edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Çınar, Malatya'da ki iş gücü potansiyelini daha nitelikli seviyeye çıkarmak, ticareti güçlendirmek ve ekonomiye destek vermek amacıyla hizmete sundukları sosyal tesislerde çok sayıda vatandaşa iş kapısı olduğunu ifade etti.

İlçede hizmete açtıkları sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu söyleyen  Çınar, "Belediyemizin iştiraklerinden İŞGEM tarafından işletilen Gedik Sosyal Tesislerimiz, Recai Kutan Parkı Barguzu Sosyal Tesislerimiz, Şehit Ramazan Sarıkaya Parkı içerisindeki Sema Kafemiz, Ahmet Atılgan Parkı içerisindeki Çırmıktı Sosyal Tesislerimiz, Beylerderesi Düğün-Kafe Sosyal Tesisimiz, Mustafa Cengiz Karabulut Parkı içerisindeki Şeyhbayram Sosyal Tesislerimiz ile Kilayik Çay Bahçemizdeki hizmet kalitesi üst seviyededir. Tesislerimiz kent...