20 / 04 / 2024

maldivler kapris gold fiyat

maldivler kapris gold fiyat

Caprice Gold Maldivler, Jetpa Holding güvencesi ile eşsiz doğaya sahip Maldivler'in en güzel adasında hizmet veriyor. Caprice Gold Maldivler kampanyaları farklı seçeneklerde sunuluyor. Projenin 25 Ekim'de hizmete açılması planlanıyor...

Caprice Gold davasına bilirkişi atandı!

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler dolandırıcılık davasına bilirkişi atandı. Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi!

Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold Maldivler Otel'e 50 bin TL dini istismar cezası verildi!

Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold Maldivler Otel'e Reklam Kurulu tarafından 'dini duyguları istismar' cezası verildi. Reklam Kurulu, otel reklamlarının durdurulmasını, 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Caprice Gold Maldivler projesi iptal!

Jet Fadıl'ın Maldivler'de Müslümanlara özel ada' olarak tanıttığı dev projesinin iptal olduğu ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre projenin ortağı Abdurrahman Akarsu, 'Fadıl Akgündüz 60 bin kişiden 170 milyon dolar topladı...

Caprice Gold Maldivler projesi iptal!

Maldivler’de tatil vaadi veren Fadıl Akgündüz’ün devremülk sistemi ile pazarlamaya çalıştığı adanın sahibi ADK Akarsu şirketinin genel müdürü Eren Akarsu, verilen taahhüdün yerine getirmediğinden sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Caprice Gold Maldives'te 99 Avro'dan başlayan kampanya!

Caprice Gold Maldives Resort villalar, süitler, standart odalar, restaurantlar, cafeler ile Maldivler'deki hiçbir ada otelde bulunmayan cami, bayanlar için plajlar, erkekler için plajlar ve aileler için sunduğu plajlarla dikkat çekmeye devam ediyor...

Caprice Gold Maldivler kampanyaları!

Caprice Gold Maldivler kampanyaları kapsamında kişi başı günlük fiyat 49 Euro'dan başlıyor. Projede 107 adet müstakil villa, 600 adet oda ve 250 adet özel plaj bulunuyor.

Caprice Gold Maldivler iletişim!

Maldivler' in Kofenbe Adası ' nda 300 milyon dolar yatırım bedeli ile Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz....

Caprice Gold Maldivler rezervasyon!

Caprice Gold Maldivler rezervasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede kişi başı günlük 49 eurodan başlıyor. Caprice Gold Maldivler 'de ulaşım dahil günlük konaklama fiyatı ise 99 euro olarak belirlendi

maldivler kapris gold fiyat Haberi

maldivler kapris gold fiyat


Caprice Gold Malpler kampanya!


Caprice Gold Malpler, Jetpa Holding güvencesi ile eşsiz doğaya sahip Malpler'in en güzel adasında hizmet veriyor. Konfenbe adasında yer alan Caprice Gold Malpler 300 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirildi.


Jetpa Holding Caprice Gold Malpler projesini geliştirmek için Konfenbe Adası'nı 170 milyon dolara satın aldı. 25 Ekim'de hizmete açılması planlanan Caprice Gold Malpler projesinde 600 adet oda, 107 adet müstakil villa ve 250 adet özel plaj bulunuyor. Caprice Gold Malpler'de ortak kullanım alanları bay - bayan olarak ayrılıyor.


Caprice Gold Malpler kampanyası kişi başı günlük 49 eurodan başlıyor. Caprice Gold Malpler'de ulaşım dahil günlük konaklama fiyatı ise 99 euro olarak belirlendi.


Caprice Gold Malpler kampanyalı satışlar sunulan seçenekler şöyle:


Caprice Gold Malpler projesinde 2 yıl öde 5 yıl kal,...