24 / 04 / 2024

maltepe 2+1 satılık daire

maltepe 2+1 satılık daire

Denize kıyısı olan bir İstanbul ilçesi olan Maltepe'de ikinci el satılık veya kiralık daire arayanlar için bölgenin fiyat analizini çıkardık. Maltepe satılık ev fiyatları için haberimize bakın...

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Ona9 Dragos satılık!

"Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Ona9 Dragos satılık daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık!

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık dairelerin fiyatları 255 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları projesinde teslimler 2018 yılı ortasında yapılıyor...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık!

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje 21 bin 344 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Park Mavera Evleri 2. Etap satılık!

Park Mavera Evleri 2. Etap satılık daire seçenekleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifler sunuluyor. Proje Makro - Akyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. Etap satılık ev!

Park Mavera 2. Etap satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 45 bin 389 metrekare arsa alanına sahip projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.

Sahilada Adatepe Maltepe satılık!

Sahilada Adatepe Maltepe satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Kapıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 bloktan oluşuyor.

Adatepe Sahilada Maltepe satılık!

Adatepe Sahilada Maltepe satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirtilen proje 2 bloktan oluşuyor.

Maltepe Sahilada Sitesi satılık!

Maltepe Sahilada Sitesi satılık konutların metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe Sahilada projesinde 290 adet rezidans daire yer alıyor...

maltepe 2+1 satılık daire Haberi

maltepe 2+1 satılık daire


Batısında Kadıköy, kuzeyinde Ümraniye ve Kartal, doğusunda Kartal ve güneyinde Marmara Denizi ile komşu olan Maltepe, son dönemlerin gözde lokasyonları arasında yer alıyor. Bir Anadolu Yakası ilçesi olan Maltepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor. 


Denize kıyısı olan Maltepe'de nüfus ise yıllara göre artışlar gördü. Örneğin, 2009 yılında bölge nüfusu 427 bin iken, bu rakam 2010'da 438 bine ve 2011'de 452 bine ulaştı. Maltepe'nin güncel nüfusu ise 500 bin sınırında. 


Maltepe satılık daire fiyatları 




Maltepe'de ikinci el satılık veya kiralık daire arayanlar için 29 Nisan 2013 itibariyle bölgedeki fiyatlanmanın dağılımı yukarıdaki gibi. 


İstanbul'un gelişen bölgelerinden biri olan Maltepe'de satılık...